TANJA BOŠKOVIĆ HOĆE DA SE ZAMONAŠI!

Autor: Glorija

Zabava

09.04.2018

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Tanja Bošković dobila je veliku želju da svoj život posveti Bogu i zamonaši se!

RepublikaFoto: youtube.com/Aleksandra Erdeg
Tanja Bošković

- Srećnom me čine posete manastirima i razgovori sa monasima. Volela bih da se zamonašim - otkrila je za Gloriju Tanja Bošković, koja će uskoro proslaviti 65. rođendan, a koliko joj je važna duhovnost isticala je dosad mnogo puta.

- Kada sam bila mlađa imala sam mnogo snage i malo mudrosti. Onda sam u jednom trenutku najdublje pogledala u Boga i uspostavila živi odnos s njim, tada sam počela da promišljam svet oko sebe. Mislim da je to taj trenutak, a kada nije to, onda je život. Ne znam kada on nailazi, nekada u talasima, drugi put veoma snažno i burno, a ponekad vam se potkrade i ne znate kakvi ste dok se jednog jutra ne probudite i shvatite da vas je Bog pomilovao po glavi - istakla je bila svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miodrag

09.04.2018 12:55

Tanja nemoj to raditi. Udaj se za mene. Ostavicu sadasnju zenu odmah zbog tebe. Odusevljen sam tvojim izgledom i rezonovanjem stvari. Steta da te vise ne gledam i cujem tako cesto kao sada.