(VIDEO) Đekson se već POKAJAO ZBOG VEZE SA ANDRIJANOM?!

Autor:

Zadruga

09.04.2018

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao poklon od Velikog šefa zadrugari su uoči Vaskrsa dobili video-poruke u kojima su se njima obratili najmiliji. Andrijani Radonjić i njenom ocu Dušku poruku je poslao kum. A, na samom kraju iste, on je rekao nešto što je pevačicu izvelo iz takta!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson!

Naime, on je preneo pozdrave od njihove porodice, ali je dodao i da je njena sestra Marijana poručila da se ukućanka vrati na stari put, što je značilo da se niko ne slaže sa njenim potezom koji je napravila kada je uplovila u vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Nakon toga, Đekson je napustio prostoriju, a ona je krenula za njim kako bi razgovarali o novonastaloj situaciji.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson!

- Nije mogla gora stvar da mi se desi majke mi. Smaraće te kad izađeš napolje... baš mi nije trebalo ovo - rekao je Đekson.

- A, sta da radim? Je l' me ti za*ebavaš? Bilo mi krivo sto nisam videla moje, ali baš me briga. Što se Marijane tiče to je ona, znam da tako razmišlja. A to rade jer kad moj tata nije tu, oni daju sebi za pravo da pričaju šta hoće i to je to. Oni su navikli na mene da budem neprimetna i da budem dobra, a ja uopšte ne želim da menjam bilo šta, dokle više ? Osim, ako ti ne želiš da menjaš. Ja sam tebi rekla šta ja mislim i šta ja hoću. Znam zbog čega je rečeno i od koga potiče - rekla je Andrijana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson!

- Koji sam ja klošar, ne mogu da se ne bedačim, mogu samo da se foliram da nije tako - bio je nervozan Đekson.

Pevačica je sve vreme pokušavala da uteši svog dečka, a kako je ova romantična scena izgledala pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading