PREOKRET GODINE! Dara: Karleuša će biti moj GOST NA KONCERTU!

Autor:

Zabava

09.04.2018

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa dve drugarice Dare Bubamare i Seke Aleksić zbog termina održavanja kocerta u "Štark Areni" rezultirala je da se novosadska pevačica pomirli sa Jelenom Karleušom s kojom je do skoro ratovala.

Foto: instagram.com/karleusastar
Prihvatila da gostuje kod Dare... Jelena Karleuša

Dara je eksluzivno na svom profilu na instagramu objavila da će Jelena Karleuša biti njen gost na koncertu koji će održati 21. aprila u "Štark Areni", a samo nedelju dana ranije na istom mestu nastupiće njena, sada već bivša, prijateljica Seka Aleksić.

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV happy
Njenoj sreći kraja nema... Dara Bubamara

Sve je počelo kada je Karleuša pružila Dari podršku, a njih dve su sada zajedničkom fotografijom potvrdile Kerleušino gostovanje i Dara se svojoj koleginici ovim rečima zahvalila:

- Dragi moji, na moje veliko zadovoljstvo, a sigurna sam i vaše, došao je momenat da vam otkrijem jednu tajnu. Jelena Karleuša će biti moj gost na koncertu u “Štark” Areni. Spektakl je zagarantovan! Vidimo se 21. aprila. Jelena hvala ti mnogo!- napisala je Dara.

A i Jelena Karleuša je pozvala sve da dođu na Darin koncert, jer kako kaže, to će biti spektakl:

- Nek šou počne - napisala je Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading