KARLEUŠA I CECA STIGLE NA ROČIŠTE, SUDIJA PREMINULA!

Autor:

Zabava

18.04.2018

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večite rivalke Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović danas su imale zakazano suočavanje u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, ali su ih nekoliko minuta pre ulaska u sudnicu obavestili da je sudinica koja vodi njihov proces, preminula.

Foto: Republika
Stigla u sud i saznala da je sudinica preminula... Jelena Karleuša

O ovome je javnost obavestila Jelena Karleuša koja se po dolasku, ispred suda obratila novinarima i fotoreporterima koji su je zamolili da malo uspori:

- Mogu i najsporije, pošto je sudija preminula. Veoma mi je žao - kazala je Jelena, a zatim nastavila izlaganje:

- Ne znam da li ste obavešteni, ovo je po mojoj tužbi. Tužila sam za napad u sudnici prošli put kada smo se srele. Ja sam neko ko se gnuša nasilja, a očigledno je gospođa neko kome to nije strano. I ona će ovoga puta krivično odgovarati, ali ne pred ovim sudijom, pošto su me sada obavestili da je sudija, žena sudija preminula- izjavila je Karleuša. 

Foto: Republika
Nasmejana... Ceca Ražnatović

S druge strane, Ceca nije želela da daje izjavu, samo je kratko prokomentarisala:

- Vidim da ste dobro raspoloženi. Izaći ćemo mi brzo, a sada ne smemo da kasnimo - sa osmehom je izjavila Ražnatovićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading