CIRKUS JE STIGAO U GRAD: O Natašinim modricama progovoirla i njena MASERKA!

Autor: Alo.rs

Zabava

18.04.2018

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od trenutka kada su mediji objavili da se pevačica Nataša Bekvalac pojavila u Urgentnom centru žaleći se na povrede glave za koje je izjavila da joj je naneo suprug Luka Lazukić, ne prestaju spekulacije o tome šta se među njima dogodilo.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Šta je prava istina, odlučiće sudija... Nataša i Luka

I dok je Nataša, navodno u policiji izjavila da ju je suprug vukao po stanu i zadao joj udarce u predelu rane od carskog reza, a Luka da ju je samo odgurnuo i da su modrice kioja je pokazala posledica masaže.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Maserka je nevina... Nataša Bekvalac

Ova, navodna, Lukina izjava rezultirala je time da se javnosti obrati i maserka Bekvalčeve i objasni da li je ona pevačici nanela povrede:

- Naravno da nije moguće da onakve modrice nastanu od anticelulit masaže. To zna svako ko je bio na tom tretmanu. Nataša je bila moj klijent i mogu da kažem da bih više volela da su modrice od masaže, a ne udaraca. Ali, nije tako nažalost - izjavila je maserka čije usluge koristi Nataša.

Da li će maserka morati i na sud kako bi izjavila da li je ona nanela povrede pevačici i dalje nije poznato, a za medije je već objasnila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading