LUNA RIDALA I VIKALA: Isti probem ima moja MAJKA SA ANDREJEM!

Autor:

Zadruga

18.04.2018

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti veza Lune Đogani i Slobe Radanovića u "Zadruzi" ima uspone i padove, ali u poslednje vreme njih dvoje ulaze u sukob i zbog sitnica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna histerisala...

Najnovija svađa dogodila se sinoć kada Luna nije imala šta da obuče, a kada se konačno snašla, Radanović joj nije rekao da je lepa zbog čega se ona žalila Teodori:

- Mene moj dečko smorio! Ajde reci Teodora da li grešim? Da li ti je najbitnije šta kaže tvoj dečko? Vidi da imam problem šta ću da obučem! Mene samo njegovo mišljenje zanima. Ja ga pitam kako izgledam, on meni kao pffff! Meni treba kompliment. Ako ja njemu mogu da kažem da je prelep, pa barem mi reci da sam lepa! Dve reči: Lepa si! - bila je besna Đoganijeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sve mu ravno... Sloba Radanović

- I umesto da priđe, to bi uradio normalan muškarac, on leži, boli ga d*pe! Uvek ima neko opravdanje! Neka gukne nešto! Ništa nije rekao! Pustio me da se skinem! Te sitnice mene iznerviraju. Sutra treba da živim sa njim! Da li je to lepo? Ja sam kao svaki put raspoložena njega da komentarišem? On je tupi muškarac! I moja mama se nerivra isto ovako zbog Andreja! - histerisala je blogreka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Preplakala... Luna i Sloba

A onda se zbog ovoga i posvađala sa Slobom, kome je izgovor bio taj da joj bar nije rekao ništa ružno:

- Da li si ti normalna? Šta je sa tobom? Napadaš me bez razloga! Imaš pun garderober stvari! Šta sam ti rekao toliko loše? Ništa ti loše nisam rekao! Ma daj više te tvoje klinačke fore - vikao je pevač.

- Idi tamo, neću da razgovaram sa tobom! Nemaš osećaj, bezobrazan si! Vidiš da mi je teško, da sam tu kao debil, da nemam šta da obučem više... Klinačke fore, jeste, ja sam klinka! Jeste, ja sam klinka, to moraš da prihvatiš! - nije mogla da se smiri blogerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading