ZORICA KRENULA NA LUNU, Anabela VIKALA iz studija: ULAZIM S POLICIJOM!

Autor:

Zadruga

16.04.2018

08:44 >> 08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno veče u "Zadruzi" sinoć je umalo eskaliralo i u fizički sukob kada je između Tome Panića i Lune Đogani, Minin dragi napustio rijaliti. Ono što je mnogima bilo interesantno je što je Luna imala 50 procentana glasova u odnosi na Tomu koji je imao 41 i napustio "Zadrugu" zbog čega su mnogi počeli da provociraju Đoganijevu zbog manjka glasova.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Svađa Zorice sa Lunom i Slobom

Miljana Kulić prva je započela rasparavu sa Lunom, a onda se umešala i Zorica.

Za to vreme Lunina mama Anabela gostovala je u studiju i u trenutku kada je Zorica Marković izašla u dvorište za Lunom i Slobom kako bi se obračula s njima, Atijasova je povikala:

- Vidi sada ona izlazi da se obračuna sa Slobom. Vidi, bude li je (Lunu) dotakla, ja sa policijom idem po dete. Očekujem najstrožu kaznu za ženu koja poziva na eutanaziju ove devojke - apelovala je Anabela.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Unosila joj se u lice... Zorica u svađi sa Lunom i Slobom

Nakon svega Luna i Sloba su razgovarali a Radanović je javno kazao šta će se dogoditi onom ko fizički napadne Lunu:

- Priđe li ti neko na metar, je... mu mamu u pi.... Glavu ću da mu rašrafim. Ona će njoj da se unosi u facu, babetina jedna- vikao je Sloba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
vesna

16.04.2018 10:13

Zorica uopšte nije krenula na Lunu, samo se smejala Miljaninim komentarima, a Anabeli bi bilo dobro da sa milicijom uđe i izvede Lunu da se više ne bruka i ne ponižava.

Odgovori 44 9
Jasna

16.04.2018 13:00

Razija bi naj radije zabranila ostalim zadrugarima da se smeju, komentarisu, disu,...da ne povrede njenu cerkicu, lepoticu pametnicu!!! Pretis policijom, zato sto neko komentarise ili se smeje,...Dali si sada shvatila NAPOKON zasto vas ljudi ne vole?!?

Odgovori 37 5
Plavi

16.04.2018 16:58

Razija bolje da udje sa interventnom policijom i sve pohapsi. A da ostavi samo Lunu i Slobu da podele sve nagrade.

Odgovori 30 5
Jaca

16.04.2018 17:31

Hoce li neko od nadlezne sluzbe da odvede ovu Raziju u ludnicu ? Opet je nagutala tablete i lupeta ceo sat u studiju. Jadan onaj ko nju mora da slusa ceo dan !!!

Odgovori 31 5