LUKA: Nataša, lažeš, nisam te tukao! NATAŠA: Siledžijo, vidimo se na sudu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Lazukić podneo je krivičnu prijavu i samim tim ušao u otvoreni rat sa još uvek zakonitom suprugom Natašom Bekvalac, koja ga je optužila da je u subotu u ranim jutarnjim satima pretukao u njihovom porodičnom domu ispred jednomesečne ćerke. Kako Srpski telegraf saznaje, kap koja je prelila čašu i navela Lazukića da angažuje advokata bila je Natašino javno pokazivanje modrica i podliva.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Luka Lazukić i Nataša Bekvalac

- Luka se obratio advokatskoj kancelariji Stojković kako bi sastavio krivičnu prijavu za lažno prijavljivanje. On je pobesneo nakon što je video članak u novinama gde Nataša pokazuje modrice koje joj, kako tvrdi, nije on napravio. Odmah je zahtevao da se sačini tužba po hitnom postupku kako bi se odbranio od optužbi koje je Nataša iznela u javnost. Luka tvrdi da nije načinio sporne modrice i da želi to pravno da dokaže - govori izvor blizak Lazukiću.

 Luka tvrdi da nije načinio sporne modrice i da želi to pravno da dokaže

Kako dalje saznajemo, Bekvalčeva se nije previše potresla zbog ovog Lazukićevog poteza. Kako njeni bliski prijatelji navode, ona samo čeka saslušanje po redovnom postupku i tužbi policije koje treba da se održi 24. aprila, a na kome će iskaz dati i dadilja, koja je bila očevidac celog događaja. Pored toga pevačica sa nestrpljenjem očekuje početak suđenja na kom priželjkuje adekvatnu kaznu za muža-nasilnika.

 

 

U želji da proverimo detalje do kojih smo došli pozvali smo Luku, ali do zaključenja broja nije želeo da komentariše navode. Sa druge strane, Nataša Bekvalac nije odgovarala na naše pozive.

Podsećanja radi, Bekvalčeva je optužila Lazukića da ju je u subotu u ranim jutarnjim satima pretukao u stanu pred jednomesečnom ćerkom Katjom i dadiljom, koja je spavala u drugoj sobi. Pevačica je nakon fizičkog napada otišla u Urgentni centar, a nakon pregleda dala je i izjavu u policiji, koja je par sati kasnije po redovnom postupku Lazukića privela na informativni razgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading