GOGA SEKULIĆ POBESNELA: Dosadila mi je priča o DETETU, to je NEUMESNO i NEKULTURNO!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

18.04.2018

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Goga Sekulić radi punom parom. Ona je nedavno izdala novu pesmu koja je naišla na odlične reakcije publike, a sada je otkrila svoje impresije.

Foto: instagram.com/sekulicgoga
Goga Sekulić

Izašla je moja nova pesma pre sedam dana "Lambo". Ja sam gošća Marku Vanili u toj pesmi. Ide super, prezadovoljna sam, pesma je prošla odlično, posebno kod omladine. Sada sam imala nastup u Sarajevu i bila sam iznenađena da svi već znaju pesmu - rekla je Goga.

Sekulićeva nije bila na nedavnom koncertu Seke Aleksić u "Areni", a ona je objasnila zbog čega, kao i d ali će se pojaviti na koncertu Dare Bubamare.

- Idem na koncert Dare Bubamare, privatno ne kao gošća. Kod Seke nisam mogla, jer sam imala zakazan nastup koji nisam mogla da pomerim, ali sam joj bila velika podrška - rekla je pevačica.

Sekulićeva je u skladnom braku sa sportistom Urošem Domanovićem, a sve zanima da li planiraju potomstvo.

Na ljubavnom planu je sve okej, stalno sam na relaciji Cirih-Beograd. U Beogradu sam zbog posla a Uroš je u Cirihu. Ljudi su mi sa temom deteta dosadili, jer je to više neumesno i nekulturno, kada se bude desilo biće. To je naravno naš sledeći korak - bila je iskrena Goga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading