LAZUKIĆ POČEO DA GOSTUJE PO EMISIJAMA: Stigao kod Marića i evo šta je rekao o Nataši!

Autor:

Zabava

19.04.2018

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova medijska ličnost, očigledno, je postao Luka Lazukić nakon optužbi njegove supruge Nataše Bekvalac da ju je pretukao. Lazukić je najpre počeo da daje izjave za medije, a danas je imao i svoje prvo gostovanje na televiziji "Happy".

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Luka Lazukić u emisiji kod Milomira Marića

Lazukića je u jutarnjem programu ugostio Milomir Marić koji mu se obratio rečima:

- Odakle ti dolaziš?! Ti si iz svog stana proteran.

Lazukić se na to nasmejao, i odgovorio:

- Kod prijatelja sam. Odatle dolazim.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Tvrdi da nije povredio suprugu... Nataša i Luka

Luka je zatim govorio o svojoj izjavi vezanoj za podlive na telu svoje supruge za koje je kazao da su posledica anticelulit masaže, za koju tvrdi da ju je jedan medij izvrnuo:

- Moju izjavu vezano za masažu su potpuno izvrnuli - izjavio je Lazukić koji je sada dodao da Nataša jedan dan nije imala podlive, drugog dana ih ima.

- To će utvrditi sud. Prvi dan ima podlive, drugi nema, treći dan opet ima, četvrti nema - izjavio je Lazukić u emsiji kod Irine Vukotić i Milomira Marića.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Nataša podnela zahtev za razvod... Bekvalčeva i Lazukić

Podsećanja radi, Nataša Bekvalac, pojavila se u subotu 14. aprila u Urgentnom centru tvrdeći da ju je suprug pretukao i žaleći se na povrede  glave. Nakon toga slučaj je prijavila policiji, a u toku jučerašnjeg dana podnela je i zahtev za razvod braka. Lazukić je saslušan u policji, ali je pušten da se brani sa slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dule

19.04.2018 09:47

Vec 5 dana mediji pisu o navodnom nasilju. Ovo nije prvi put da se pise kao da su placene reklame. Posle oni kazu salili smo se. Kao Rasta i Ana i drugi.

nonsens

19.04.2018 13:11

Niko nema pravo nikoga da tuce i maltretira na bilo koji nacin.Tip nije javna licnost i bolje bi mu bilo da je ostao anoniman lik.Nema ga po drust.mrezama,ranije ga je bilo i odavao je utisak pozitivca,zaljubljenog u tadasnju suprugu i divan otаc,na foto u medijima je mracan i tuzan..reci Luka gde je nestao osmeh od pre par godina