LUKA PROGOVORIO O DAČI I LJUBI!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

20.04.2018

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Surovi krah braka Nataše Bekvalac i Luke Lazukića, neprestana je tema medija, a samo je bilo pitanje kada će biti spomenuti pevačicini bivši muževi Danilo Ikodinović i Ljuba Jovanović.

RepublikaFoto: printscreen/reloadyoutube.com
Velika ljubav... Nataša i Dača

Nataša Bekvalac koja je sa Dačom u braku bila od 2006. do 2012. godine, a sa Ljubom od 2015. do 2017. godine.

 

A post shared by Ljuba (@ljuba4jovanovic) on Jan 11, 2018 at 3:04pm PST

A ovoga puta Luka Lazukić progovorio je o Dači i Ljubi navodeći šta misli o njima:

-  Imam veliko poštovanje prema obojici. Ne bih uopšte da ih uplićem u sve ovo, dovoljno su sami bili upleteni. Ja sam samo još jedna žrtva cele obmane. Siguran sam da ni njima nije bilo lako, kao ni meni sada. Ja mislim da su se spasili....- izjavio je Lazukić. 

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Niko nije slutio ovakav kraj... Nataša i Ljuba

On je ovom prilikom ponovo demantovao da je fizički povredio svoju suprugu:

- Ja svoju suprugu nisam tukao. Samo sam je gurnuo na krevet, sklonio od sebe da ne bi došlo fizičkog sukoba ili bilo kakve vrste nasilja za koje sam optužen. Prezirem tu priču. Ja osuđujem nasilje u porodici, osuđujem nasilje nad ženama, ali podjednako osuđujem i nasilje nad ženama koje lažno klevete svoje muškarce, svoje supružnike. Baš zbog tih žena koje su realno izložene tome - naveo je Luka i ponovo taksativno naveo u šta je on uložio novac tokom braka s Natašom:

RepublikaFoto: Hello/print screen
Živeli u njenom stanu... Nataša i Ljuba

- To što mi živimo u njenom stanu, mi smo živeli od početka u njenom stanu zato što je Hana bila tu i Hana je išla u školu blizu stana na Dedinju. To je jedini razlog. Automobil dokazuje saobraćajna dozvola, ime i račun sa koga je plaćen, što je sve dostavljeno advokatima. Nataša je prodala svoj automobil, i to je to. Što se tiče kuće na salašu, toje Natašin salaš, ali novac sa kojim je on završen, kuća završena, sav nameštaj, pomoćni objekti i sve ostalo, sve je isfinansirano od mog novca, za koji imam dokaze - tvrdi nekadašnji košarkaš.

I dok je Bekvalčeva skinula burmu, Luka nije za šta je, takođe, imao komnetar:

- Ja sam još u braku. Ja se još nisam zvanično razveo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
muska sponzorusa

20.04.2018 10:54

Dosta vise Luka ne brukaj muskarce svojom pricom. Ponasas se kao baba, ne kenjaj vise i ne brukaj se, modrice po njenom telu govore dovoljno. Koji crni novac koga interesuje, pravi muskarac ne ponizava, ne omalovazava ne bije svoju suprugu nito bilo koga nejaceg. Pravi muskarac i posle veze o bivskoj sve najlepse samo kenjavci poput tebe lupaju ko maksim po diviziji. Postao si poznat tek od kad si usao u vezu sa doticnom, sad cuti pokrij se i ponasaj se kao muskarac a ne kao muska sponzorusa.

Odgovori 12 5