(VIDEO) Lukini prijatelji vređaju Bekvalčevu: Ona je kao ČERGARKA sa decom od različitih očeva!

Autor:

Zabava

23.04.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Vučetić, prijatelj i komšija Luke Lazukića, za Srpski telegraf tvrdi da njegov drug nije tukao Natašu Bekvalac, a uz to nije birao reči, pa je ozbiljno izvređao pop zvezdu.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Lukini prijatelji je vređaju... Nataša Bekvalac

Naime, on je rekao kako je Nataša verovatno očajna što je ostala sa dvoje dece od različitih muževa.

- Ja razumem i Natašu, koja se sad oseća kao Čergarka. Ima dvoje dece od različitih očeva, sve ovo što joj se dešava nije ni njoj lako. Osuđujem nasilje svake vrste, ja to ne podržavam, a Luku poznajem. On to nije uradio, dečko nije u tom fazonu, ja mogu to da potvrdim, kao i drugi koji ga poznaju. Mogu ruku u vatru da stavim da nije bilo nasilja, ali da ne bude da ja tvrdim to, neka bude da oni znaju pravu istinu - kaže Predrag, koji želi da zaštiti Lazukićeve roditelje, posebno Lukinog oca Radomira, kome zdravstveno stanje nije najbolje.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Tvrdi da mu je namešteno... Luka Lazukić

Tvrdim da on nije digao ruku na nju, možda ju je samo pridržao u naletu histerije, kaže Predrag Vučetić, Lazukićev komšija i drug

- Neću da pričam ko je tu šta kome kupio. Taj famozni Natašin auto mini moris, što stoji tu, nije baš ni njen koliko ja znam. Luka ga je na svoje ime uzeo na lizing i vratiće ga na lizing kući je l'? Ta priča ne pije vodu da on njoj ne vraća auto. Luka je rekao da neće ništa ružno reći za majku svog deteta, ja ponavljam njegovu izjavu, ja možda znam nešto više, ali ako je on odredio meru dokle će se nešto reći ili ne reći, neka bude tako. Luka nije nasilnik, ne verujem da bi podigao ruku na žensko. On je bio preraspoložen kad je upoznao Natašu, sijao je, bio je nasmejan, šta se tu desilo, da li je zbog para ljubav nestala, kao i u mnogim ljubavima, ne znam - objašnjava Predrag, koji tvrdi da je rekao Lazukiću da je njegova veza sa Natašom bajkovita.

RepublikaFoto: Hello/print screen
Njihova ljubav bila je bajkovita... Nataša i Luka

- Ja sam mu rekao: "Kao da ti je neko namestio bajku", videlo se da su bili zaljubljeni, da su se voleli. On obožava ćerkicu iz prvog braka, redovno je viđa i dolazi u Beograd svakog vikenda. Njegova bivša žena i ćerka žive u Novom Sadu, gde Nataša ima roditelje, sestru Draganu, tako da je sad mogao ćerkicu da viđa i u Novom Sadu. Nataša je njega volela, ali je precenila njegove materijalne mogućnosti, putovali su, živeli lepo, moguće je da su ih razdvojili njeni hirovi i njegovi zahtevi da uokvire budžet zbog bebe. Tvrdim da on nije digao ruku na nju, možda ju je samo pridržao u naletu histerije - zaključio je Vučetić.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Lukin drug tvrdi da ju je Lazukić pridržao u naletu histerije... Nataša Bekvalac

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Salamala

23.04.2018 14:13

Hajde da ih zalimo jadni!! Kao prvo Luka je trebao da misli na sramotu koju nanosi svojoj porodici. A kao 2. Smijesno kazete njeni hirovi pa ko je od njih 2 pio do zore o trosio novac u kafani? Zao mi ode covjelu ruka u vatri!!

cergas

23.04.2018 15:50

A ti si ziveo sa njima pa sve znas. Luka je vampir, energetski vampir koji uziva da ponizava ljude oko sebe a tebi je izgleda zao sto ti je prijatelj ostao bez sredstava za zivot pa udaras po zeni koja je tvom prijatelju pre manje od dva meseca rodila bebu. Cak i da ju je samo odgurnuo, medved od coveka, zenu nakon poroda, neznu i krhku, zasluzuje dozivotnu robiju. Nasilje uvek pocinje verbalno, ponizavanjem a zavresi prebijanjem. Ti mozes ruku u vatru da stavis znas sta se desavalo u cetiri zida, ili si vidovit ili lud poput svog prijatelja. A sta imas protiv cergasa? Natasa ima svoj izvor prihoda i moze desetoro dece da prehrani i skoluje, nije nikad zivela od muzeva i njihove love, mada me zabole uvo za oboje. Samo sam ljut na muskarce jajare koji su musko kad vrse nasilje nad slabijima od sebe a onda jos placu i cvile prijateljima i glume zrtvu. Niste vi muskarci vec obicne jajare kad nemate mrvu postovanja do majke njegovog deteta, znaci ni dete vam nije vazno. Takve muskarcine bi ja dozivotno u buvaru, bando dzabalebaroska sram me sto sam musko kad vidim takve likove.

Odgovori 18 2
Firma

23.04.2018 17:44

Ne podrzavam nasilje bilo koje vrste ali stvarno ne razumijem kako su ljudi toliko uvjereni da ona prica istinu? Ne znate sta je u stanju povrijedjena zena da uradi. pogledate film https://www.imdb.com/title/tt2267998/ i prestanite ziviti u bajki !

slavica

23.04.2018 21:54

Natasa je sve samo normalna nije.Kurva je kurva, zaboravili ste Koleta sa njenih 16 godina i kako je oterala Marijanu sa troje dece.Zaboravili ste Ikodinovica, isti scenario sms poruke i trci kod advokata, pa Ljuba isto, e Luki je uzela 50000 ev pare i laze da je istukao. Neka ide kod Osmanija da je zaposli u javnu kucu tako ce da zavrsi..Treba je psihijatrijski pregledati i dati dijagnozu, sizofrenija. Luka ja sam uz tebe, nedaj da te djubre unisti.