Karleuša: Seka je licemer! Treba da se stidi!

Autor:

Zabava

24.04.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša bila je specijalni gost na prvom solističkom koncertu Dare Bubamare koji je održala 21. aprila u areni Štark i koju je posle svega neizmerno podržala. Nakon dugogodišnjeg medijskog rata koji su vodile jedna protiv druge javnost je šokiralo njihovo pomirenje. Kako je oduvek poznata po britkom jeziku, JK nije mogla, a da ne prokomentariše to što je pevačica Seka Aleksić zakazala koncert samo nedelju dana ranije pre Bubamarinog, te ju je nazvala licemerom i ispričala da joj se Aleksićka nikad nije sviđala.

 

Yellow?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 22, 2018 at 2:37am PDT

- Ja osećam ljude kožom i Dara mi je uvek bila simpatična, ma koliko bila lajava, međutim, Seka nije. Ona je licemer. Ja ne volim dvolične i licemerne ljude. Treba da je bude sramota za sve što je uradila svojoj drugarici. Ali Dara je zato pokazala da je jača od svega i sve je to stoički izdržala. Znam da joj je bilo jako teško i ja sam joj rekla da na koncertu mora da da sve od sebe i da bude bolja nego ikada. Zbog toga sam odlučila da pomognem jer to je fer. Ljudski je praštati. Već na generalnoj probi ja sam videla i shvatila da će Dara napraviti svetski koncert. Tada sam se cela naježila. Multimediji, igrači, scenografija, kostimi, sve je bilo fantastično i ja sam mislila da sam jedina budala koja stalno ulaže u sve to.

  • Kažeš da je ljudski praštati. Oprostila si Dari, a da li bi mogla i Svetlani Ceci Ražnatović?

- Kada je reč o Ceci, to prevazilazi okvire pevačkih, ženskih i šou-biznis momenata koje smo imale Dara i ja. Sa Ražnatovićkom je drugačije jer nas dve imamo lični i privatni problem koji traje mnogo godina unazad, a tu je reč o poprilično ozbiljnim temama. O kriminalu i ružnoj prošlosti naše zemlje, što nikako nema veze sa muzikom. Tako da se neke stvari ne praštaju, a pogotovo ne smrt.

  • A Gogi Sekulić? Da li njoj nešto zameraš?

- Protiv Goge nemam apsolutno ništa, ona je glasna, ali dobronamerna. Ona je dobar čovek.

 JK: Ceca i ja imamo lični problem. Neke stvari se ne praštaju, a pogotovo ne smrt

  • Koliko ti je značilo da budeš sa Darom na sceni? Da li si imala tremu?

- Dara sigurno nije imala tremu, ona ima vulkansku energiju i to je odmah prenela na mene. Kada sam izašla na binu i kada sam videla atmosferu u publici, sve se prenelo na mene. Nisam imala tremu, ali sam sam bila i te kako uzbuđena jer smo se stvarno puno spremale i htele da pokažemo jednu stvar. Ne moramo na estradi samo da ratujemo, već treba svi da se međusobno podržavamo.

 

WHAT A SHOW, WHAT A NIGHT! Congratulations @darabubamara_official ✨✨✨✨✨✨

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 22, 2018 at 12:33am PDT

  • Da li ćeš sada pozvati Daru da bude tvoj gost na koncertu?

- Naravno. Kada ja budem uskoro pravila koncert, očekujem da Dara uzvrati uslugu i bude moj gost na koncertu.

  • Ko je veća gej-ikona? Ti ili Dara?

- Pa ja sam definitivno viša! Mislim da su oni grupacija ljudi koji cene kada neko puno ulaže u svoju profesiju i oni našu vrstu umetnosti najviše guraju napred. Mnogi frizeri i šminkeri su zaslužni za to da mi izgledamo dobro i tako doprinose našem poslu. To je tako ne samo kod nas već i u svetskom šou-biznisu.

 

? In custom made yellow leather skirt and top by @zanabayne

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 22, 2018 at 5:01am PDT

  • Ko je zaslužan za tvoj kostim koji si nosila na koncertu?

- Ja sam bila u podlivima i ranama zbog kostima koji je doleteo u Beograd specijalno za Darin koncert. Kreirala ga je čuvena kreatorka koja radi i za Rijanu i za Bijonse, a to je Zana Bajne. Za mene je specijalno ovo napravila jer sam rekla da mi treba za jedan jako bitan koncert. Neki su mi rekli da sam smršala, međutim, nisam, samo sam se pokrila dobrim kostimom.

  • Da li i ti uskoro planiraš da održiš solistički koncert?

- Ja se nadam da, ako sve bude kako treba, sledeće godine napravim koncert na Ušću. I naravno, puno toga zavisi i od vas medija. Ako mi opet pripremate medijski linč, ja onda ne bih. A ako ne, onda svakako sledećeg leta i, naravno, Dara kao gost.

  • Spremaš li neke nove pesme?

- Ja se nadam već ovog meseca ili na početku leta. Trenutno radimo dve nove pesme i mislim da će biti odlične. Ja bih volela duet da uradim sa Darom, zašto da ne?!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading