ORGANIZOVALI SLAVLJE ZA PORODICU I PRIJATELJE: Prija i Filip uživali do JUTRA!

Autor:

Zabava

27.04.2018

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući mladenci Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pre dve večeri za članove familije i prijatelje organizovali su druženje u njihovom restoranu, a pevačica se ovoga puta nije latila mikrofona već je užvala i fotografisala se sa najmilijima.

 

Srecan rodjendan mami i kumu❤️ Volim vas ❣️ #birthdays #18april #love

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on Apr 18, 2018 at 3:10pm PDT

Aleksandra je objavila fotografiju sa svojim ocem Nedeljkom, te je izvesno da se mlada pevačica dobro provodi i sa svojim roditeljima. 

Aleksandrini roditelji su poprilično mladi, te ona ne krije da sa mamom izađe u provod, dok sa taom sluša malo ozbiljniju muziku.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic
Izlazi i sa tatom...Aleksandra Prijović sa ocem Nedeljkom

A dok je Filip na svom profilu na instagramu podelio video i otkrio kakva je atmosfera bila na slavlju koje su organizovali za svoje najbliže, Aleksandra je objavila samo fotografiju sa ocem. Među onima koji su uživali u tradicionalnoj narodnoj muzici bio je i Aleksandrin kolega Nikola Rokvić s kojim se Filip druži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading