Joksimovići Jovanin rođendan slavili na brodu!

Autor:

Zabava

27.04.2018

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana i Željko Joksimovic napravili su spektakularnu rođendansku proslavu za njen rođendan, a za lokaciju su izabrali, ni manje, ni više nego brod.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Jovana i Željko Joksimović

Par se nije pojavljivao dok se sve zvanice nisu skupile. Među prvima su se na proslavi pojavili pevačeva ćerka  Mina Joksimović u pratnji Željkovog brata Saše Joksimovića i svog dečka.

Pored mnogobrojnih prijatelja koji su došli na njihovo intimno rođendansko slavlje, okupio se i veliki broj njihovih kolega.

Sa malo većim zakašnjenjem na rođendan je stigao Jovanin kolega Srđan Predojević, zatim Boško Despotović sa Marijom Tarlać, političar Mlađan Dinkić, glumac Dragan Bjelogrlić sa suprugom, Branka Nevestić i mnogo drugi. Nešto kasnije su se pojavili  Jovana i Zeljko koji nisu skidali osmeh sa lica, a sve vreme su se držali za ruke. Iako Jovana nije bila raspoložena za komentar, Željko je ispricao da se raduje proslavi sa najbližima. Oko 21:00h brod je isplovio, a žurka se nastavila sve do kasnih sati. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading