Cifra koju su Rasta i Ana pripremilli za svoju mezimicu ostaviće vas bez teksta!

Autor:

Zabava

01.05.2018

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta u avgustu prošle godine postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Tara. Kako će za nekoliko meseci biti njen prvi rođendan, ponosni tata i mama već su počeli da se pripremaju za veliko slavlje o kome će svi pričati.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial
Ana i Rasta

Naime, oni planiraju da istog dana upriliče i krštenje, a za svoju mezimicu priremili su i skupocen poklon - bankovni račun na koji će uplatiti 20.000 evra.

- Pripreme su uveliko počele. Ana je u većem haosu nego kada je izlazio njen album. Želi da sve bude savršeno za rođendan njene mezimice. Još nije našla prostor gde će biti organizovana proslava rođendana i krštenja, jer planiraju da to bude pravo veselje za nekoliko stotina ljudi. Rasta je rekao da će sve finansirati, ali da ne želi preterano da se meša u Anine odluke. Ana će da pozove nekoliko kolega koji će uveličati veselje pesmama, pa se očekuje prava žurka za Tarin rođendan - otkriva izvor blizak paru.

Foto: instagram.com/stefanrasta
Ana i Rasta

Stvar oko koje su se odmah složili bio je poklon.

- Dugo su razmišljali šta bi bilo pametno da joj kupe za prvi rođendan, kako bi je taj poklon jednog dana asocirao na njih dvoje. Ipak, na kraju su se složili da će otvoriti račun u banci na njeno ime, gde će joj za krštenje i prvu godinu života uplatiti 20.000 evra. Kao potvrdu da se neće zaustaviti na ovoj cifri, otkrili su nam da će svake godine uplaćivati određenu sumu sve dok ne napuni 18 godina. Tara će tek tada moći da pristupi svom računu i da ga koristi. Kada njihova ćerka odraste, ona će na kontu imati nekoliko stotina hiljada evra, pa tako Ana i Rasta neće morati preterano da brinu, s obzirom na to da će mala Tara biti i te kako obezbeđenja. Naravno, njih dvoje računaju da izdvoje deo tog novca i za njeno obrazovanje, jer je poznato da su Rastini roditelji univerzitetski obrazovani ljudi, te tako žele da i Tara bude školovana. Njih dvoje će takođe novac koji mezimica bude dobila za prvi rođendan uplatiti na račun zajedno sa 20.000 evra koje će Tara dobiti od mame i tate - otkriva izvor.

Nema sumnje da će i ovo slavlje biti jedno o kom će se pričati mesecima posle toga, a nama ostaje samo da sačekamo avgust i vidimo kako će sve to izgledati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading