Cecina ćerka postaje pevačica!

Autor:

Zabava

05.05.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u poslednje vreme preokupirana je radom na ćerkinom muzičkom prvencu, tako da bi Anastasija uskoro trebalo da objavi prvi singl i zvanično postane pevačica, saznaje Srpski telegraf.

 

Moj Beograde.. Zagrli me ❣️

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Apr 30, 2018 at 7:58am PDT

Kako Ražnatovićkini bliski saradnici otkrivaju, kucnuo je čas da Cecina mezimica uplovi u muzičke vode, o čemu je oduvek sanjala, a što su ona i njena majka još pre dve godine i najavile.

- Ceca je oduvek znala da Anastasija ima ogroman talenat i potencijal za bavljenje muzikom, ali nije htela ništa da forsira pre nego što se ona sama odluči šta želi u budućnosti. Mlada naslednica izrazila je želju da uplovi u muzičke vode, a Tasina ljubav prema muzici vidi se i po tome što često objavljuje na Instagramu kako peva u autu, kao i po tome što nema porodičnog slavlja na kom se ne hvata mikrofona i peva. Međutim, Ceca je kod Anastasije primetila tremu i strah od publike. Zato nije htela da je gura u estradne vode prerano, već je pustila da vreme odradi svoje. Anastasija je u međuvremenu sazrevala i osetila šta je estradni život. Uspeh u svetu modelinga joj je doneo dodatno samopouzdanje, a kada je i Ceca procenila da je njena naslednica spremnija nego ikada da kroči na muzičku scenu i svima pokaže kakav talenat krije već godinama, rešila je da okupi najbolju ekipu i uradi joj kvalitetnu pesmu. Modernu, baš kao što je sama Anastasija, po ugledu na zvezde MTV scene - otkriva izvor blizak pevačici i ističe:

 

❤️

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Dec 16, 2017 at 5:52pm PST

- Cela priča radi se u strogoj tajnosti jer i Anastasija i Ceca žele da ovaj muzički projekat bude jedno veliko iznenađenje.

Handanović: Čast mi je da napravim potpuno novu zvezdu koja će biti i najveća zvezda

Inače, plan o Anastasijinoj muzičkoj karijeri osmišljen je još pre dve godine, kada je jedna od naših najvećih folk zvezda i javno govorila o tome:

- Znala sam ja. Vremenom i što više bude uzimala mikrofon i pevala u društvu, sve će se više opuštati. Sada više nema tremu. U potrazi sam za dve pesme koje će Tasa snimiti. Biće modernijeg i bržeg ritma. Svi u kući obožavamo i rado slušamo novi album Ane Nikolić i to je neki pravac koji bi i Tasi odlično pristajao - rekla je Ceca u oktobru 2016. godine, kada je prvi put pokrenuta priča o snimanju pesama njene ćerke.

 

I love you! As simple as that.

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Dec 1, 2017 at 1:19pm PST

Anastasija je gostujući zajedno sa majkom u emisiji "Amidži šou" 2017. godine i sama otkrila da joj je prava ljubav muzika, te da ne želi da bude manekenka, već pevačica.

- Moj posao iz snova je pevanje, po uzoru na svetske zvezde. Sad sam spremna da krenem u muzičke vode, ali neću da snimim nešto bezveze, već numeru koja je kvalitetna. Sigurna sam da manekenstvo nije za mene - priznala je mlada Ražnatovićka, dok je i njen budući kompozitor potvrdio da će učestvovati u Anastasijinom proboju na estradu.

- Ne mogu o detaljima, ali uskoro će se sve znati. Jedino što mogu da kažem jeste da mi je čast da napravim potpuno novu zvezdu koja će biti i najveća zvezda - svojevremeno je prokomentarisao Cecin saradnik Damir Handanović.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Svetlanom i Anastasijom, ali do zaključenja broja one nisu odgovarale na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mata

05.05.2018 07:52

Ајде? Честитамо! До сада је била нико!

Branko

25.05.2018 10:19

Da li ce se prijaviti za Zvezde Pinka? Zelim joj uspeh i da pokaze sta zna i kako peva.