ZUHRA JE PO*UŠILA: Dara na sred koncerta VREĐALA SEKU!

Autor:

Zabava

05.05.2018

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljstvo između Seke Aleksić i Dare Bubamare puklo je kada su u razmaku od samo nedelju dana obe zakazale koncert u "Štark Areni". Dara, koja je halu rezervisala prva, bila je ogorčena na Seku, te je prozivala u svim medijima, a na jednom od nastupa proteklih dana je i vređala.

RepublikaFoto: Prntscrin
Isprozivala bivšu drugaricu... Dara Bubamara

Dara je nastupala u jednom beogradskom klubu gde je pred nekoliko stotina ljudi uzvikivala rečenicu koja se odnosila na Seku i time je ozbiljno uvredila. Kako je opšte poznato da neke Sekine koleginice često njeno ime menjaju u Zuhra, nije bilo dileme kome je Dara pre nekoliko večeri ovo uputila:

- Zuhra je po*ušila! - vikala je Bubamara i nekoliko puta ponovila, aludirajući, verovatno, na to da je ona imala više publike u "Štark Areni" od Seke.

RepublikaFoto: Promo foto
Sigurno će da se potrese... Seka Aleksić

Pojedinci iz publike snimili su Darino skandiranje uvrede na Aleksićkin račun i snimke objavili na društvenim mrežama što je zapalilo internet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading