Kaća podržala Natašu, pa je KRITIKOVALA!

Autor: Pink.rs

Zabava

06.05.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal koji se dogodio kada je pevačica Nataša Bekvalac optužila supruga Luku Lazukića za fizički napad u noći između 13. i 14. aprila i dalje je tema medija, a o ovome komentarišu i Natine kolege.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Komentarišu ih svi... Nataša i Luka

Brojni pevači Bekvalčevoj su pružile podršku, jedna od njih je i Katarina Grujić koja je istakla da je strašno to što se dogodilo njenoj koleginici, ali je uputila i kritiku:

- Krivo mi je što vidim po Tviteru i društvenim mrežama da su podeljena mišljenja, krivo mi je što je tako, jer ljudi vole da čitaju o tuđoj nesreći da bi njima samo bilo lakše. Naravno da je to katastrofa što se desilo, više bih volela da su nekako u tajnosti mogli da završe, jer mislim da će novinari čak promeniti odluku i ružno je da se 24 sata piše o tome. Naravno da joj treba podrška, ali joj treba i mir. Mogli su da sačuvaju to, ali poznavajući naše medije, mislim da su malo preterali u nekim stvarima - izjavila je Grujićeva. 

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll
I o njenom privatnom životu mediji znaju mnogo... Katarina Grujić

Međutim, ni Kaća često nije uspevala da svoju privatnost drži daleko od medijskog radijusa, te se uglavnom znalo s kim je u vezi, kao i kada raskine sa svojim partnerima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading