Lukasova Sonja: BES ISKALIM TAKO ŠTO PUNO RADIM

Autor: D. L.

Zabava

06.05.2018

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša žena Ace Lukasa Sonja Vuksanović napisala je smehotresnu kolumnu za portal Vivstars.com u kojoj deli savete ženama kako da ostanu zauvek negovane i mlade.

 

 

#mood? #happymonday?? ??

A post shared by SONJA (@sonja__sv) on Apr 30, 2018 at 12:41am PDT

 

Naime, ona u svojih top 10 saveta (koje, kako kaže, piše bez redosleda) tvrdi da je najbolja vežba za ravan stomak "poletnost" i ističe da veoma malo spava, te da je na nogama već od sedam sati ujutru jer do kraja dana ima mnogo važnih obaveza.

Osim toga što kao glavnu vrlinu navodi pucanje od samopouzdanja, tvrdi da upravo zbog preangažovanosti i aktivnog dnevnog ritma nikada nije imala problema sa viškom kilograma, te da joj je najbolji botoks smuti od banane, pola zelene jabuke, krastavca i kelja, pa da joj je lice odmorno i zategnuto samo od toga.

Folirant nikad nisam bila, a nisam ni plavuša da klimam glavom

Na sve to, navodno se ne macka skupim preparatima, već samo neutralnim bebi uljem, kojim je od malih nogu negovala i ćerku Sofiju, a zube izbeljuje po babinom receptu sodom bikarbonom. Za kraj, da ne bi ispalo da je bez ijedne mane, naglašava da su joj poroci šoping, suši i društvene mreže i ponavlja da joj to što je radoholičarka pomaže i da se oslobodi besa.

 

 

#happywednesday?

A post shared by SONJA (@sonja__sv) on Apr 25, 2018 at 6:49am PDT

 

- Folirant... A ja to nikada nisam bila... Nisam ni plavuša pa da klimam glavom... Bes iskalim tako što puno radim, ali i vodim računa o sebi - stoji između ostalog u Sonjinoj urnebesnoj kolumni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading