(VIDEO) Goca zabranila Anđelu i Teodori da imaju s*ks!

Autor:

Zadruga

06.05.2018

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođak zadrugara Lepog Miće postavio je svoje pitanje Gordani Džehverović koje se odnosilo na njen odnos sa ćerkom Teodorom i "zetom" Anđelom Rankovićem. Njih dvoje su se nakon njenog govora izjasnili bi voleli da joj vide leđa!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gordana i Teodora Džehverović

- Danima joj pričam da hoću da ide kući. Hvala Bogu, završile su se svađe, u tom smislu mi je lakše... Ali, s druge strane, teško mi je. Molila sam se Bogu da ona ode kući, teže mi je, moram da pazim na nju, majka mi je, ne mogu da je gledam kako se svađa sa drugim ljudima, ulazi u svađe - rekla je Teodora, posle koje je Anđelo Ranković, njen dečko, rekao da je na tantalovim mukama zbog toga što živi pod istim krovom sa Gordanom, majkom svoje devojke.

Povela se priča i o tome na koji način i u kojoj meri su Teodora i Anđelo intimni u "Zadruzi", a kada s maneken našalio da svi večeras mogu da očekuju njihov seksualni odnos, Gordana je brže-bolje iznela zabranu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anđelo Ranković i Teodora Džehverović

- Ti si ovde došao da j*beš?! Nema više, do kraja - bez dlake na jeziku rekla je Gordana, koja je ovom izjavom zasmejala sve zadrugare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nevena

07.05.2018 12:53

Samo pojas nevinosti moze spasiti Teodoru.

Plavi

12.05.2018 18:37

@Nevena - Ne brini, mama, oni se i ne ljube kao ljubavnici, vec kao brat i sestra u obraz.