LEPA LUKIĆ STAVILA MAČKU U TESTAMENT: Plašim se za Mazu!

Autor: Blic.rs

Zabava

07.05.2018

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljena kraljica narodne muzike, Lepa Lukić, odlučila je da sastavi testament zbog, kako kaže, straha da će uskoro "otići na onaj svet". I ništa u tome ne bi bilo čudno da Lepa nije otkrila sadržaj testamenta u koji jedna stavka podrazumeva i staranje o njenoj mački Mazi.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Zabrinuta za Mazu... Lepa Lukić

Pevačica je zbog zabrinutosti da će umreti pre mačke, nasledniku svog imetka postavila jasan uslov - doživotna briga o Mazi.

- Mačku imam tri i po godine. Udomila sam je preko oglasa. Oduvek sam volela mačke, a Maza je zaista posebna, ponekad mislim da razume sve što joj kažem. Uživa kad stojim pored nje dok jede, a uveče kada ugasim svetla zna da je vreme za spavanje i odmah se smesti pored mojih nogu. Plašim se da ne odem na onaj svet pre nje, pa da ostane bez pažnje na koju je navikla. Iz tog razloga sam u testamentu, u kome svom bratancu ostavljam svoju imovinu, napisala i to da on treba da nastavi da se brine o Mazi ukoliko me ona nadživi.

RepublikaFoto: Promo foto/Select
Voli životinje... Lepa Lukić

Lepa Lukić je već obelodanila da će svu imovinu ostaviti bratancu, iako je već 18 godina u skladnoj zajednici sa suprugom Milanom kog ne eksponira preterano u javnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading