PRIJOVIĆKA: Moji se nisu javljali KAD SAM ZVALA DA KAŽEM DA SE UDAJEM!

Autor:

Zabava

06.05.2018

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivu anegdotu o veridbi i venčanju, Aleksandra Prijović otkrila je gostujući u emisiji "Premijera Vikend Specijal". Pevačica je otkrila šta se dogodilo kada ju je verenik Filip Živojinović zaprosio.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic
Nije mogla porodici da javi da se udaje...

-  Prvo sam zvala mamu, tatu, baku, deku. Zanimljivo je da mi se niko nije javljao 15 minuta dok je mene držala ta euforija. Nije mi se niko javio, svako je bio negde. Filip je javio svojima, a ja čekam da se moji jave i 15 minuta ništa i kada sam ih dobila svi su počeli da plaču, obradovali su se - ispričala je Aleksandra, koja je će svom vereniku sudbonosno "da" izgovoriti 21. juna. Njih dvoje verili su se na Floridi za Dan zaljubljenih.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Ni mama joj se nije javljala...

O tome da će joj kum biti Aco Pejović brzo se saznalo, a dugo se spekulisalo ko će Prijovićevoj i Živojinoviću uveličati svadbu dobrom muzikom. Pevačica je ovom prilikom otkrila da će za dobar provod biti zaduženi "Tropico band", orkestar Ace Sofronijevića i trubački sastav Dejana Petrovića.

Nema dileme da će se mnoge Aleksandrine kolege latiti mikrofona, a verovatno i sama mlada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading