IMA SAMO JEDAN USLOV! Đekson obećao: VERIĆU ANDRIJANU!

Autor:

Zadruga

06.05.2018

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle večeri u rijalitiju "Zadruga" veoma bombastično su se verili Nadežda Biljić i Miki Đuričić, a kada je ovo video Nemanja Đerić Đekson, i on je poželeo da zaprosi svoju voljenu Andrijanu Radonjić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miki i Đekson se dogovorili... jedno venčanje i jedna veridba...

Euforičan zbog svoje veridbe, Miki je pitao Đeksona da li bi i on verio Andrijanu, ukoliko Đuričić oženi Biljićevu u rijalitiju.

- Ako ti veriš Andrijanu ovde, nas dvoje pristajemo i na svadbu u rijalitiju. Da li bi pristao na zajedničku svadbu ako Andrijana pristane i ako Dule ispadne iz Zadruge? - pitao je Miki repera koji je bez dvoumljenja odgovorio.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Andrijana se smejala ovom dogovoru...

- Ako Dule ispadne sledeće nedelje, ja ću Andrijanu da verim. Ako ću ikog da verim, onda će to biti ona, ali samo ako ispadne Dule - bio je jasan Nemanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Neće biti jedini verenici u "Zadruzi"... Nadežda i Miki

A ako su gledaoci ovo čuli, možda mu usliše želje i oslobode ga prepreke u vidu budućeg tasta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Katarina

06.05.2018 18:05

Prognoza: Dule ispada iduce nedelje. Garant.

Nevena

07.05.2018 12:56

Laze Djekson. U intervjuu izjavio da se nece zeniti do 35. godine starosti, da nema nameru da ima stalnu devojku i da ne dolazi u obzir nikakva veridba ili zenidba. Samo zeli da pljasne devojku bez obaveza. Ne zeli da ima stalnu devojku. U tu svrhu svaka laz je opravdana. Cudni principi.