MIKI I NADEŽDA SE VERILI PA SAOPŠTILI RODITELJIMA!

Autor:

Zadruga

06.05.2018

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javna sramota, kako su mnogi nazivali s*ksualne odnose Nadežde Biljić i Mikija Đuričića razvila se, po svemu sudeći, u nešto mnogo više i njih dvoje su se zaljubili jedno u drugo. A sinoć su odlučili i da se vere, te im je Veliki šef dopustio da ovu odluku saopšte roditeljima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda saopštila roditeljima lepe vesti...

Oko ponoći se sinoć u "Zadruzi" moglo čuuti "Das majko ženim svoga sina..." kada su Nadežda i Miki odlučili da se vere. 

A onda je došsao red da obaveste i roditelje, međutim kako Nadežda imala novca za poziv, Drvo mudrosti joj je poklonilo mogućnost da saopšti svojima lepe reči:

-  Mi dajemo blagoslov. I danas smo bili na placu i razmišljali smo...i dajemo plac tebi i Mikiju- kazala je Nadeždaina majka Slavica, a onda je Miki pokušao da omekša Biljićevog oca.

- Radoje, čuo sam da volite šah kao i ja, daću vam topa fore. Evo vam Nadežda, meni je malo neprijatno sad... - kazao je Miki, a svi su počeli da se smeju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
I Miki se čuo sa roditeljima Nadežde Biljić koji su im dali blagoslov...

- Ne persiraj mu, malo si mlađi od njega! Slični ste, volite istu muziku, isto mi prigovarate... - dobacivala je Nadežda.

-  Nadežda je bolja nego sve ove devojke ovde zajedno, verujte mi - hvalio je Miki svoju buduću verenicu koja je dodala:

- Evo došla sam kao pevačica, a izlazim kao verenica - kroz osmeh je ponavljala Biljićeva.

Kada je završila razgovor sa roditeljima, u "Zadruzi" je počela muzika i svi su zaigrali kolo, a onda je i Miki dobio mogućnost da javi svom ocu lepe vesti:

- Mirko, snajka je pevačica, bavi se pevanjem - objašnjavao je Miki svom ocu.

Foto: Promo foto
Mikijev otac Mirko bio je u šoku...

- Verio sam se, tata - rekao je Miki ocu.

- Alal ti vera...direkt! - poručio mu je tata, koji za razliku od Nadeždinih roditelja uopšte nije bio upućen u večerašnja dešavanja.

 Mirko, snajka je pevačica. Bavi se pevanjem! - rekao je Miki.

- Hrvatica?

- Pevačica! Peva, tata...

- A to! Znaš da sam gluv kao top! Hvala Bogu. Lepo, lepo... Vidim te sad direkt - rekao je Mikijev tata i nasmejao se čim ih je video na ekranu, pa dodao još: "Nek vam je sa srećom, sine".

- Doteraj ženku odmah! - poručio je Mikiju.

- Ali 25 dana je do kraja rijalitija! - objasnio je Miki, a nakon završenog razgovora sa ocem, Nadežda i on otišli su u Rajski vrt kod Drveta koji je sve i "zakuvao".

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Presrećna buduća mlada...Nadežda Biljić

- Drvo, da ti kažem nešto. Prvo sam razmišljao, ali sad mi je drago da sam verio ovu Nadeždu! - priznao je Miki.

- Meni je ovo poslednji rijaliti, red bi bio da se povučem. Našao sam svoju saputnicu, eto... - zaključio je Miki i tražio Nebojši da mu pošalje skupoceni prsten.

Inače, Miki i Nadežda će u ponedeljak, 7. maja, na Zadrugoviziji 3 nastupiti zajedno sa pesmom "Jedan dan života" Lepe Brene i Miroslava Ilića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Bg

06.05.2018 11:13

Od cega misle ove lencine da zive kad izadju napolje i kad im roditelji prestaju da daju penziju

Joj

06.05.2018 11:15

Nezna se ko je gori dali oni ili roditelji.Bitno je da su na pinku.Da je meni ovakvo dete ja nebih smeo izaci na ulicu a kamoli na tv

Jasna

06.05.2018 11:56

Iskrene cestitke!! Vas troje ste HIT!! Nadezda, Zuta i Miki!! Posle osam meseci nesto lepo da vidimo, smoriste nas vise sa Lunom i Slobom...

Gregor

06.05.2018 12:03

Nadezda, jel se tebi igra basket?! ee onda mozemo da se verimo! Auuu koji carevi! Svaku srecu vam zelim!