SKANDAL NA EVROVIZIJI! Predstavnica Kipra se LAŽNO PREDSTAVLJALA!

Autor:

Zabava

09.05.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnica Kipra na ovogodišnjoj Evroviziji, Eleni Fureira iza sebe ima veoma kontroverznu prošlost, a osim po atraktivnom izgledu i dobrom glasu, poznatija je po tome što je godinama krila pravo ime i tvrdila da je brazilskog porekla dok je zapravo Albanka.

Foto: Promo foto
Lagala o imenu i poreklu... Eleni Fureira

Eleni je tvrdila da potiče iz Brazila, u stvari je iz albanskog grada Fjerua, a rođena je 1987. godine kao Entelja Fureraj i ima dve sestre i brata. Njeni roditelji, majka krojačica, a otac građevinac, preselili su se u mali grčki grad Kaliteu, kada je bila mala, usled građanskog rata u Albaniji.

Entelja je muzikom je počela da se bavi u bendu "Mistik", a od početka su je pratile priče da ima albansko poreklo, što je u više navrata demantovala, tvrdeći da je - Brazilka. Nakon započinjanja solo karijere, počela je da govori da joj je otac iz Atine, a majka iz mesta Janjine u Grčkoj, dok nije želela da otkrije gde je rođena.

Foto: Promo foto
Zovu je seksi tigrica... Eleni Fureira

Istina o njenom poreklu i lažima isplivala je kada se 2010. godine u javnosti pojavila informacija da Eleni pokušava da dobije grčko državljanstvo. Ona je nekoliko godina kasnije priznala zbog čega je lagala o imenu i poreklu:

- Nikad ne bih dobila ponude od izdavača da sam priznala da sam Albanka. Diskriminisali bi me, a uostalom to nije ni važno, osećam da sam Grkinja i nemam mnogo veze sa državom iz koje potičem - izjavila je Fureira koja se očigledno stidi svojih korena. 

Eleni će se naći u finlanoj večeri Evrovizije 2018 , dok će druga polufinalna noć biti održana sutra, 10. maja kada će predstavnici 18 zemalja svojim nastupom pokušati da animiraju glasače i tako obezbede plasman u veliku subotnju završnicu 63. Pesme Evrovizije. Među njima su i naši predstavnici Sanja Ilić i "Balkanika".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading