SVE O VENČANJU: PRIJA angažovala ORGANIZATORE, odabrala VENČANICU I BURME!

Autor: Alo.rs

Zabava

07.05.2018

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović 21. juna zakleće se na večnu ljubav svom vereniku Filipu Živojinoviću, a sada je otkrila kako teku pripreme, kao i koju venčanicu je odabrala.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandraprijovic
Skoro sve je spremno... Aleksandra i Filip

- Angažovala sam agenciju za planiranje venčanja kako bi sve bilo savršeno. Oni rade punom parom i za sada sam prezadovoljna kako sve protiče. Ipak, uskoro ćemo videti i da li će oni realizovati u potpunosti Filipove i moje želje - izjavila je Aleksandra koja nije odlučila baš o svemu, te je neizvesno uz koju će pesmu zaplesati Filip i ona.

- Biće mnogo vizuelnih efekata na svadbi, ali još nismo odlučili uz koju ćemo pesmu izvesti prvi ples. Ima još vremena, uskoro ćemo sigurno doneti i tu odluku. Za svadbu pripremam iznenađenje za Filipa, ali on to ne zna. Sigurno ću se u nekom momentu i ja latiti mikrofona, ali ne znam koju ću pesmu pevati. Sve će biti spontano - tvrdi mlada koja je prokomentarisala i meni.

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic
Opisala do detalja šta će jesti na dan svadbe... Aleksandra

- Pre svadbe ću pojesti paradajz-čorbu, jer se ona ipak neće naći na meniju. Što se tiče trpeze, najviše smo se savetovali sa roditeljima i mogu da najavim da će svadbeni ručak zaista biti za svačiji ukus, ali i da će biti mnogih iznenađenja kada je reč o hrani - istakla je Prijovićeva.

Aleksandra i Filip će posle svadbe na medeni mesec, a  gde će otići, pevačica i dalje ne zna:

- Sada razmišljamo o medenom mesecu, ali još nismo doneli odluku gde ćemo ići. Meni je najvažnije da to bude neka morska destinacija, gde je visoka temperatura, tako da nemam neku određenu ideju - izjavila je buduća snajka Lepe Brene.

RepublikaFoto: instagram.com/lepabrenaa
Dobija snaju 21. juna... Brena sa Aleksandrom i Filipom

Mlada pevačica nedavno se našla na meti medija koji su objavili da na svoju svadbu nije pozvala kralja narodne muzike, Šabana Šaulića:

- Šabana Šaulića smo pozvali na svadbu i dezinformacija je da on nije na spisku naših zvanica. Srela sam ga na aerodromu i rekla mu da bih volela da ga vidim na svadbi- kaže Aleksandra koja tvrdi da neće biti baš 1.000 ljudi na svadbi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ipak pozvan na svadbu... Šaban Šaulić

- Za sada znam da će biti između 800 i 900 gostiju i to je realna cifra. Ipak bi hiljadu bilo previše.

A ono što mnoge zanima je i da li je Alksandra odabrala venčanicu, što je pevačica potvrdila:

- Iako sam probala mnogo venčanica, ipak sam odlučila da nosim kreaciju Tijane Todorović. Jednostavno, ništa me nije oduševilo u potpunosti i sigurna sam da će Tijana za mene napraviti savršenu venčanicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading