DVA PUTA HAPŠEN, JEDNOM I ZBOG DROGE! Viktor Savić se bori protiv pogrešnog VASPITANJA!

Autor:

Zabava

09.05.2018

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Viktor Savić danas se putem instagram profila obratio neobičnom izjavom u kojoj između ostalog tvrdi da se on bori protiv "lošeg vaspitanja". I to ne bi bilo neobično da glumac nije osuđen za posedovanje droge, dok je jednom pred sudiju izašao i zbog napada na plicajca.

RepublikaFoto: instagram.com_njezz
Uzor? Viktor Savić sa devojkom

Savić je poslednjih godina posvećen oragnizovanju žurki, na kojima često prikuplja i sredstva koja donir a u humanitarne svrhe. Međutim, danas je otkrio da se bavi i drugim društveno odgovornim radom, kao i da bi mladi trebalo da se ugledaju na njega.

- Čast mi je bila da sarađujem sa ljudima koji u ovim vremenima predaje vode neprestanu borbu protiv neukusa, netalentovanih i nekvalitetnih ljudi koji nas okupiraju, protiv pogrešnog vaspitavanja i usmeravanja naše dece. Sve ovo mi je još jedna potvrda i ohrabrenje da i ja borbu (sa vetrenjačama) nastavim još jače! - između ostalog je napisao Viktor.

 

@exitfestival #summeroflove #day @beat.rs #party Vol. 0 ????❤️?

A post shared by Viktor Savic a.k.a. Njezz ? (@_njezz_) on Jul 13, 2017 at 12:07pm PDT

Međutim, malo je poznato da je upravo ovaj glumac sa Igorom Gruborem i Nemanjom Perićem uhapšen 16. februara 2006. godine na uglu ulica Kralja Petra i Kneza Mihaila. Glumac je od Grubora kupio 1,30 grama marihuane, dok je 0,48 grama hašiša već imao kod sebe. Tokom suđenja Savić je potvrdio da je droga bila njegova, ali je rekao i da nije znao da je za.znao da je zabranjeno imati je. Tvrdio je da se s Gruborom našao kako bi mu dao karte za pozorišnu predstavu.

A 2013. godine, Savić je oslobođen optužbi a je ometao policajce koji su pokušali „paukom“ da mu odnesu nepropisno parkirani automobil!


- Tačno je da je bilo vređanja, ali pošto optuženi Viktor Savić nije napao policajca niti je primenjivao bilo kakvu silu, sud je procenio da nema elemenata krivičnog dela ometanja službenog lica u obavljanju službene radnje - rekla je u obrazloženju presude Ivana Ramić, sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu.

- Majmunčino, go..o smrdljivo, samo probaj da pipneš kola, pipni samo kola, je.....o ti mamu smrdljivu pandursku! Kuću ćemo da ti zapalimo, seremo se u policiju, je.o te onaj ko ti je dao uniformu... - bile su, prema optužnici, samo neke od psovki koje su glumac i njegovi prijatelji uputili policajcu.

A sada se upravo Viktor Savić bavi vaspitanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading