20 GODINA PROĐE, TAJ PROKLETI DAN NIKAD: Ana Nikolić ne prestaje da pati za njim!

Autor:

Zabava

11.05.2018

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Nikolić prošle godine postala je mama, i ćerka Tara upotpunila je njen i život njenog, sada već, bivšeg supruga repera Stefana Đurića Raste. Međutim, poslednjih 20 godina, ipak su tužne zbog činjenice da je tačno na današnji dan pre dve decenije pevačica izgubila oca.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta
Ćerka ih je usrećila... Ana i Rasta

Kao i svake, i ove godine, Ana se prisetila svog tate i danas na 20-ogodišnjicu njegove smrti posvetila mu video sačinjen od njihovih zajedničkih fotografija, uz opis koji je mnogima izmamio suze:

- 20 godina prođe, a taj 11.05.1998. nikako... taj prokleti, najružniji, najtužniji dan. Nedostaješ za sve što prošlo je, za sve što dolazi.... Nije prošla nijedna noć od ovih 7.300 da ti nisam rekla da te volim. Znam da si ponosan na Marka i mene kakvi smo ljudi postali, i sve što sam radila, radila sam kao da si tu. A mama, ona te je zamenila dostojno, snažno i jako kakva je uvek i bila. Volimo te! - napisala je Ana u opisu videa.

Pevačica je ocu Dušanu i prošle godine pspvetila reči koje slamaju srca, i nekoliko fotografija:

- Tog dana stalo je i moje srce. Nedostaješ... Tako mi nedostaješ za sve što prošlo je, za sve što dolazi... Zauvek. Volim te! - napisala je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading