PRVI PUT PRIČALA O TEU! Jelisaveta: Nadam se da ću moći sa suprugom na more!

Autor:

Zabava

11.05.2018

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Jelisaveta Orašanin udala se prošlog juna za proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, a nedugo zatim počeli su zajednički život u Americi gde on igra za "Los Anđeles Kliperse".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
I dalje sama u Beogradu... Jelisaveta Orašanin

S obzirom na to da je ovde imala poslovne obaveze, Jelisaveta se nedavno vratila u Srbiju, a uskoro će doći i njen suprug kako bi kumovao Filipu Živojinoviću na svadbi sa Aleksandrom Prijović. 

O njihovim planovima ove godine, prvi put od venčanja govorila je Jelisaveta koja o svom suprugu nije želela do sada da priča:

- Nadam se da ću po završetku snimanja, ili u pauzi između projekata, uspeti da odem sa suprugom do mora, bar na sedam dana. Leto je moje omiljeno godišnje doba - izjavila je Jelisaveta koja je dobila ulogu u seriji "Urgentni centar".

RepublikaFoto: instagram.com/dijanabajic
Stiže i Teo uskoro... Jelisaveta i Miloš u društvu drugarice

Miloš i Jelisaveta će 21. juna biti gosti i kumovi na svadbi Aleksandre i Filipa, a već 25. juna proslaviće godišnjicu braka, te je glumica i to prokomentarisala:

- Sigurno je da ćemo obeležiti godišnjicu, a kako to ćemo se dogovoriti.

Foto: instagram.com/milosteodosic4
Proslaviće godišnjicu... Jelisaveta i Teo

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading