Marija: Moji roditelji će zajedno uživati u Areni

Autor: D. J.

Zabava

12.05.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Šerifović, koja je u Skadarliji organizovala druženje sa novinarima povodom predstojećeg koncerta u Štark areni, otkrila je da će je, pored majke Verice, 24. maja bodriti i otac Rajko Šerifović, s kojim inače godinama nije bila u dobrim odnosima.

RepublikaFoto: instgram.com/serifovic
Pomirila se sa ocem... Marija Šerifović

Naime, početkom godine on je u medijima izjavio da se pomirio sa ćerkom, a ovo će biti prvo javno dešavanje na kom će sve troje biti na okupu.

- Moji roditelji Rajko i Verica biće zajedno na koncertu u publici, gde će uživati - rekla je pevačica, čiju je majku otac u prošlosti fizički maltretirao, o čemu je Verica svojevremeno govorila u medijima, a Marija te situacije opisala i u svom dokumentarcu.

Foto: youtube.com/IzProfilaTVGrand
S čovekom koji ju je tukao sedeće na ćerkinom koncertu... Verica Šerifović

 Šerifovićkin otac, koji je maltretirao njenu majku, dolazi na koncert

- Pripreme teku fantastično, krenuli smo na vreme, nema nikakvih poteškoća, nadam se da ih neće ni biti. Produkcijski smo napravili jednu odlični stvar. Svašta smo spremili, ja sam kroz kampanju govorila kako je to muzički koncert, ali je zaista više od toga. Na koncertu neću imati goste. Za sada nisam planirala da publiku iznenadim stajlingom, ali možda se i desi da prihvatim predlog Jelene Karleuše u zavisnosti od toga šta mi preporuči - zaključila je Šerifovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading