Ćerka pokojnog pevača Nina DOKAZALA DA NIJE VANBRAČNO DETE!

Autor:

Zabava

13.05.2018

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverze oko života, ali i smrti pevača Amira Nina Rešića neprestano su tema u javnosti, a jedna od tih je i njegova ćerka Sandra za koju su neki tvrdili i da mu je vanbračno dete.

Foto: youtube.com/OFFICIELNI KANAL NINO REŠIĆ LEGENDA
Nino Rešić

Nino je preminuo 18. oktobra 2017. godine u Bijeljini, a za sobom je ostavio tri ćerke iz tri braka. Njegov prijatelj i menadžer Nermin Ademović nedavno je dao intervju u kom je tvrdio da se mnogi ljudi sada "kače" na Ninovo ime, a među tim ljudima istakao je čak i pevačevu ćerku Sandru Rešić:

- Više nisam mogao slušati laži koje iznosi Sandra Rešić. Ona kupi poene hvaleći se kakoje bila do zadnjeg trenutka sa Ninom u Bjeljini, što je čista laž. Ona tvrdi kako zna u kakvim je mukama umro njen otac, ne znam na osnovu čega to tvrdi kada nije ni bila sa njim kada je umro. Cela ta nesrećna situacija se odigrala u par dana i niko nije slutio da će se ono najgore dogoditi Ninu - izjavio je 2016. godine Nermin.

Za Sandru se, takođe, spekulisalo i da nije Ninova biološka ćerka, a pevačica "Granda" danas je na svom profilu na instagramu objavila fotogrfaiju svojih roditelja sa venčanja želeći da dokaže da nije Rešićeva vanbračna ćerka:

- E pa ovako, za sve dušebrižnike, koji brinu da l' sam vanbračno, tuđe, nezakonito ili kakvo god dete, da jednom zatvorimo priču za sva vremena. Pa izvolite gospodo umetnici. Sa leve strane su moji baka i deka, sa desne, moja pokojna baka Ziba, Ninova mama. U sredini sklopljen brak mame i tate. Hvala - napisala je Sandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading