Ceca i Lukas pevaju na svadbi Karićevog sina!

Autor:

Zabava

15.05.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski biznismen Bogoljub Karić u avgustu ženi sina Nebojšu, otkriva Srpski telegraf, a veliko svadbeno veselje u Rusiji, kako dalje saznajemo, uveličaće najpopularnije folk zvezde Svetlana Ceca Ražnatović i Aca Lukas.

Naime, pripreme za gala venčanje su već počele i porodica Karić planira da okupi brojne goste, među kojima će se naći i mnogo poznatih ličnosti iz svih sfera javnog života.

Ražnatovićka je veliki prijatelj porodice Karić, pa je tako zapevala i na Daninoj svadbi iako je bila pozvana kao gost

- Iako imaju tri ćerke, Bogoljubu i Milanki je ovo jedini muški naslednik i baš zato hoće da naprave svadbu kakva dolikuje sinu jednicu. Videli smo kako raskošno je bilo kada je udavao ćerku Danu u Beogradu, gde se Ceca kao jedna od glavnih gošća latila mikrofona, pa će u istom stilu, ali sa mnogo više zvanica, organizovati i veselje za mezimca Nebojšu - priča izvor blizak porodici Karić i dalje navodi:

 

Biće dobra žurka!? BEAGLE!!! A i hotel je ODLIČAN! Hilton - Podgorica! ?

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Apr 6, 2018 at 3:22pm PDT

- Kako je mlada Ruskinja, slavlje će biti organizovano u Rusiji, gde već duže vreme živi Bogoljubov sin, ali će Bogi dovesti pevače iz Srbije. On i Mara uveliko su počeli sa pripremama za svadbu sina, a kada su ovakve prilike u pitanju, ne štede novac kako bi priredili vrhunsku proslavu za svoje goste. Na svadbenom veselju će prisustvovati veliki broj zvanica, među kojima su bliski prijatelji i familija porodice Karić, ali i veliki broj poznatih ličnosti iz sveta estrade, biznisa i politike. Među pevačima koji će doprineti što boljoj atmosferi biće najveće zvezde Lukas i Ceca, koji će se u nekom momentu sigurno latiti mikrofona. Ražnatovićka je veliki prijatelj porodice Karić, pa je tako zapevala i na udaji Karićeve ćerke iako je na bila pozvana kao gost - naglašava naš sagovornik.

 

Jos jedna cvetna.....??????????????

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Apr 20, 2018 at 5:46pm PDT

Na svadbi će, kako dalje navodi izvor, biti ispoštovani svi srpski i ruski običaji, biće služena najbolja tradicionalna jela i biće zastupljene sve vrste pića.

- Ženidbi sina posebno se raduje Bogoljub, koji je bio sprečen da prisustvuje udaji ćerke Danice. Za goste iz nešto udaljenijih zemalja biće obezbeđene avionske karte, ali i prenoćište u najluksuznijim apartmanima - tvrdi naš izvor.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Bogoljubom Karićem, ali do zaključenja broja on nije odgovarao na naše pozive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading