Ana Sević: Razvod mi je pao kao smrt!

Autor: G. D.

Zabava

14.05.2018

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević tvrdi da se za Darka Lazića udala iz ljubavi, te da joj je priča o razvodu pala teško kao smrt!

 

?❤️??

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on May 14, 2018 at 11:23am PDT

Naime, "Grandova" pevačica i voditeljka progovorila je o tome kako je zamišljala da će sa svojim suprugom ostariti jer je htela brak za ceo život.

Zamišljala sam da ćemo Darko i ja stariti zajedno, ali neke stvari ne možeš da sprečiš

- Kažu da je razvod neka vrsta male smrti. To nikada nikome ne bih poželela, ni najgorem neprijatelju. Kada uđeš u brak iz ljubavi, kao Darko i ja, to je poslednje što čovek misli da može da mu se desi - rekla je Ana u emisiji "Glamur" na TV Hepi i dodala:

 

?????♥️

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Apr 6, 2018 at 3:00pm PDT

- Ja sam bila sigurna da je moj brak za ceo život i negde sam mogla da nas vidim kako kao dva starca šetamo tamo nekom obalom. Stalno smo se smejali tome, ali, nažalost, život je čudan, neke stvari ne možeš da sprečiš koliko god se trudio. Žene treba da insistiraju da budu poštovane i voljene - zaključila je Sevićka.

Nakon što su u januaru ove godine objavili vest o razvodu, Sevićka i Lazić već mesecima izbegavaju da govore o detaljima, ali je Ana, izgleda, smogla snage da se suoči sa posledicama svega što joj se dešavalo u poslednjih šest meseci i otvori se za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading