SPOJIO NESPOJIVO: Ognjen Amidžić za spot angažovao Mirku Vasiljević i Sandru Afriku!

Autor:

Zabava

21.05.2018

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj emisiji "Amidži Šoua", voditelj Ognjen Amidžić ugostiće sve aktere svog spota za pesmu koju je nedavno snimio, a koju su ekranizovali u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: Promo foto
U spotu sa Sandrom Afrikom... Mirka Vasiljević

Ognjen je u svom spotu ugostio glumicu Mirku Vasiljević, pevačice Katarinu Grujić i Sandru Afriku, ali i voditeljku Radmilu Radenović koje će biti i gošće sutra uveče od 22:45 časova.

Naime, Ognjen i sedam veličanstvenih - Katarina Grujić, Sandra Afrika, Rada Radenović, Mirka Vasiljević, Marko Kon, Pavle Bošković poznatiji kao Gazda Paja i  Pop sa "TDI" radija - otvoriće zvanično sezonu zezanja u Crnoj Gori. Vesela ekipa će vas ovog utorka nasmejati do suza i zabaviti kao nikada ranije, jer će u studiju gledati snimke sa ovog zanimljivog putovanja.

Ognjen je pitao Mirku da li je njen nevenčani suprug Vujadin Savić odbrambeni igrač, a glumičin odgovor nasmejao je sve u studiju.

RepublikaFoto: Promo foto
Ima novog dečka... Kaća Grujić

Iako je nedavno raskinula sa Kostom Obradovićem, otkriveno je da je Katarina Grujić u vezi sa poznatim fudbalerom Ognjenom Vranješem, te joj je shodno tome, Ognjen poklonio njegov dres.

I Sandra Afrika je već izvesno vreme u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, a iako nije u javnosti pričala o tome, u emisiji "Ami G Show" je i te kako bila raspoložena za razgovor.

RepublikaFoto: Promo foto
Dugo ga nije bilo... Gazda Paja

Rada Radenović priznala je da joj se sviđa Gazda Paja, a on je prikladnim stihovima opisao kako su se proveli u Crnoj Gori.

Pored fantastične sedmorke, Ognjen će u studiju ugostiti i bivše zadrugare i partnere Minu Vrbaški i Tomu Panića.

Mina je tokom učešća u "Zadruzi" bila u vezi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, da bi ga zatim ostavila zbog Tome, a kada je maneken napustio rijaliti, pokušala je na sve načine da pridobije repera. Međutim, sada je otkrila da nijedan od njih nije njen tip muškarca.

Foto: Promo foto
Ponovo zajedno... Mina i Toma

- Moj tip je više Sloba (Radanović) - rekla je Mina, iako je u rijalitiju bila dobra prijateljica sa njegovom devojkom Lunom Đogani.

Kako su se njih dvoje snašli u izazovima koje im je Ognjen pripremio, ali i kako je protekao boravak Ognjenove ekipe u Crnoj Gori, saznaćete u emisiji "Ami G Show" u utorak 22. maja u 22:45 časova na TV Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading