PRIJA NEĆE IMATI SAMO JEDNU VENČANICU, a Filip odlučuje o predbračnom ugovoru!

Autor: Story.rs

Zabava

23.05.2018

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venčanje, o kom se u Srbiji mnogo govori je ono koje će uskoro imati Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zakazano za 21. jun, a koje, kako tvrdi pevačica, neće biti jednostavno.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Sve će biti megalomanski, pa i broj venčanica... Aleksandra Prijović

Aleksandra je najpre govorila o broju zvanica kojih će biti oko 800 do 900, a potom otkrila i koliko venčanica će promeniti:

- Nosiću dve venčanice i jednu večernju haljinu. Na crkvenom venčanju imaću rakošnu venčanicu o kakvoj sam maštala još kao devojčica, dok će druge dve haljine biti nešto svedenije - izjavila je Prijovićeva.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandraprijovic
Da li će potpisati predbračni ugovor...? Aleksandra i Filip

Nju su u nekoliko navrata novinari ispitivali o predbračnom ugovoru, a ona priznaje da njen verenik i ona razgovor o tome još nisu obavili:

-  Još nismo razgovarali na tu temu, a verujem da ćemo pričati o tome ovih dana. Meni je sasvim svejedno i tu odluku prepustiću Filipu. Ako on to želi, potpisaćemo predbračni ugovor.

RepublikaFoto: instagram.com/lepabrenaa
I svadba i koncert... Aleksandra, Filip i Brena

A dok Aleksandra i Filip spremaju svadbu, pevačica Lepa Brena, Živojinovićeva maćeha, otkrila je da će na ovoj svadbi biti mnogo više svatova nego što je navela buduća mlada:

- Toliko će biti ljudi. To će biti koncert i svadba u isto vreme - izjavila je Brena kroz šalu. A s obzirom na to da će svadba biti upriličena u velikoj hali na Novom Beogradu, nije isključeno da će biti oko 2.000 ljudi na ovoj svadbi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading