Kaća se naljutila na Priju i Filipa!

Autor: D. Lukić

Zabava

23.05.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Katarina Grujić organizovala je gala proslavu povodom izlaska svog albuma prvenca, a ujedno i kako bi proslavila 26. rođendan.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Aleksandra Prijović, Filip Živojinović i Katarina Grujić

Ona je u jednom popularnom prestoničkom restoranu napravila žurku za pamćenje na kojoj je okupila porodicu i najbliže prijatelje i saradnike. Međutim, u trenutku kada je predstavila novi spot za pesmu "Kraljica" sa albuma prvenca "Jača doza mene", na zabavu su stigli Filip Živojinović i Aleksandra Prijović, te su sve oči bile uprte u njih, što je Kaću razbesnelo.

 Par je stigao na žurku u trenutku kad je predstavljen pevačicin novi spot, pa su sve oči bile uprte u njih

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Aleksandra Prijović, Filip Živojinović i Žika Jakšić

- Katarina je tokom čitave večeri bila vidno raspoložena na žurki koju je organizovala. Sve kolege su došle tačno na vreme, a Katarina je blistala u beloj haljini i sve vreme nazdravljala. Nakon što je na red došao i trenutak da se preko mikrofona obrati prisutnim gostima i sve pozove da pogledaju njen novi spot za pesmu "Kraljica", na vratima se pojavila Aleksandra Prijović u pratnji svog verenika Filipa Živojinovića. Kako su u svečanu salu Prija i Filip ušli u trenutku puštanja spota i privukli veliku pažnju medija i prisutnih gostiju, pevačicu je iznerviralo to što je većina pogleda i bliceva bila uprta u njih, a ne u njen novi spot - priča naš izvor koji se našao na licu mesta i nastavlja:

Katarina nije htela da se pozdravi sa Prijom i Filipom sve dok se prikazivanje spota nije završilo

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Katarina Grujić

- Neki gosti su čak prokomentarisali da je bilo jako ružno što su Aleksandra i Filip ušli u trenutku dok je spot trajao, pa su ih posmatrali ispod oka. Kako su poprilično kasnili, nisu imali gde da se smeste, pa su se pridružili Žiki Jakšiću za stolom. Kaća ipak nije dozvolila da je ovo omete nijednog trenutka, te je par puta samo bacila pogled kako bi videla šta se dešava, ali nije prilazila da se pozdravi sa parom sve dok se prikazivanje spota nije završilo i dok nije završila zdravicu, a nakon što je spot premijerno prikazan, Kaću su gosti nagradili velikim aplauzom - priča naš izvor, dok Kaća nije želela da se izjašnjava ovim povodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading