Dušicu opelješili u klubu, ukrali joj 1.000 evra iz torbe!

Autor:

Zabava

22.05.2018

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna voditeljka popularnog rijalitija "Zadruga" Dušica Jakovljević stiže sebi da priušti malo oduška i pored toga što mnogo radi.

Poznato je da je Jakovljevićeva druželjubiva i da voli da provodi vreme sa prijateljima uz muziku, međutim, nedavno joj se dogodila vrlo neprijatna situacija. Kako dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva, Dušica je opljačkana u jednom noćnom klubu, a tom prilikom joj je iz torbe ukradeno skoro 1.000 evra.

Dušica: Nikad ne nosim mnogo novca kod sebe, ali se baš te večeri desilo suprotno. To mi je za nauk

- Svi koji dobro poznaju Dušicu znaju da ona i te kako voli noćni provod jer je veseljak po prirodi. Izašla je za vikend sa prijateljima u jedan popularni prestonički klub, gde su rezervisali separe nedaleko od muzike. Ona je sve vreme igrala vidno raspoložena jer je atmosfera bila odlična, a u tom trenutku imala je puno povoda za slavlje, tako da se nije obazirala na ljude oko sebe - objašnjava izvor blizak voditeljki i nastavlja:

- Kada je odlučila da krene kući da bi bar malo uspela da se odmori zbog unapred zakazanog snimanja koje je imala sutradan, izašla je ispred kluba i pozvala taksi. U tom trenutku je shvatila da joj je nestao sav novac koji je imala kod sebe. Problem ne bi bio toliki da je u pitanju bila mala suma novca, ali je Jakovljevićka kod sebe imala blizu 1.000 evra.

 

#Zadruga Sminka @tamarasuslov Mindjuse @happy_line_bizuterija_

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on Mar 24, 2018 at 4:18pm PDT

- Kada je shvatila da je možda opljačkana, počela je da paniči i pretura po torbi u potrazi za novcem, pa u jednom trenutku izvadila sve što je imala kod sebe, ali novca nigde nije bilo. Odmah je počela da ispituje drugove da li slučajno neko od njih uzeo novac iz torbe iako je bila gotovo sigurna da se to nije dogodilo. Nekoliko njenih prijatelja koji su ostali u provodu odmah su krenuli s njom da traže novac i da joj pomažu. Pokušali su da se sete ko je sve sedeo kod njih u separeu i ko se nalazio nedaleko od njih. Međutim, veliki broj ljudi se smenio tako da nije bilo moguće utvrditi ko joj je preturao po torbi jer je novac verovatno spretno izvučen iz novčanika - tvrdi naš izvor i dodaje da je Dušica jedno vreme ostala sa prijateljima ispred kluba i iznervirano komentarisala čitavu situaciju, ali se ubrzo smirila.

- Njeni drugovi izašli su s njom ispred kluba i komentarisali čitavu situaciju, a Dušica se u međuvremenu smirila kada je shvatila da se takve stvari dešavaju i da ne treba da bije glavom o zid jer ima i mnogo gorih stvari u životu - završava naš izvor.

Kontaktirali smo sa voditeljkom da bismo proverili informaciju do koje smo došli, a ona je potvrdila naša saznanja.

- Da, nažalost, takve stvari se dešavaju. Nikad ne nosim mnogo novca kod sebe, ali se baš te večeri desilo suprotno. To mi je za nauk. Sreća u nesreći je da su mi sva lična dokumenta bila u drugoj pregradi, pa ih niko nije uzeo - rekla je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading