Otkrivamo tajni pakt Anabele i Gagija: Uništićemo Slobu kad izađe iz rijalitija!

Autor: D. Lukić - D. Janković

Zadruga

22.05.2018

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas i Gagi Đogani, roditelji jedne od najpopularnijih učesnica rijalitija "Zadruga" Lune Đogani, očajni su zbog novog zapleta u ljubavnom trouglu, u kojem se nalazi njihova ćerka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas i Gagi Đogani

Kako saznajemo, nakon što su videli kako se Slobodan Radanović ponaša prema Luni zbog još uvek zakonite supruge Kristine Kockar, oni su odlučili da pred očima javnosti i dalje glume da podržavaju rijaliti-vezu Lune i Slobe. Međutim, kada izađu, Gagi i Anabela će se osvetiti Radanoviću što im je ponizio ćerku i doveo je do psihičkog pucanja zbog supruge Kije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović i Luna Đogani

- Anabela i Gagi svaku priliku koriste kako bi objasnili da Sloba gaji iskrene emocije prema njihovoj ćerki, kao i da će oni sigurno uspešno prevazići turbulentan period u koji su upali sada pred samo finale. Svima pričaju da bezgranično podržavaju njihovu vezu i da će njih dvoje tek deliti sreću i uživati još više nakon izlaska iz "Zadruge". Ipak, čitava situacija teško im pada, a Anabela i Gagi sve to vešto kriju. Atijasova je očajna zbog svega što njeno dete preživljava u rijalitiju - priča izvor i navodi da ni Gagiju čitava situacija ne prija.

Anabela i Gagi lažno podržavaju vezu Slobe i Lune da bi dogurali do finala, a napolju mu spremaju pakao

- Ništa manje emotivno ne reaguje ni Gagi. Najviše ga je potreslo kada je organizovana "Zadrugovizija 3". Luni su svi zviždali tom prilikom i upirali prstom u nju. Svi su čekali kako će ona reagovati dok je Sloba nastupao zajedno sa Kijom, a njegovu ćerku je ostavio na cedilu. Bio je toliko besan zbog toga da je i na društvenim mrežama pisao svašta - priča naš izvor i dodaje da je Anabela i te kako kivna na Slobu uprkos tome što konstantno potencira da će ljubav pobediti.

- Anabela više ne može očima da gleda Radanovića. Čak je iskoristila priliku i da mu se javno obrati u video-pozivu, koji je produkcija omogućila Luni. Tad mu je rekla da hitno treba da prestane da na sve načine uništava njenu ćerku. I ona i Gagi ostaju pri stavu da ostanu suzdržani do kraja rijalitija i da se ne mešaju u njihov odnos, ali će Slobodanu sve sasuti u lice čim se budu sastali oči u oči. Anabela i Gagi lažno podržavaju vezu Slobe i Lune da bi dogurali do finala, a napolju mu spremaju pakao. Oboje su rekli: "Uništićemo ga čim bude izašao iz rijalitija. Osvetićemo mu se za svaku suzu koju je Luna prolila u Beloj kući." - završava izvor za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dijana

22.05.2018 18:31

Ovo dvoje su bolesnih umova. Pogotovo zaljubljenaa Anabela da ne izgubi Slobu.

Odgovori 52 9
Biba

22.05.2018 20:50

Ukoliko su Anabela i Gagi tako mocni da uniste nekoga zasto nisu tu moc iskoristili za sebe? Toliko je nelogicno da bi se svetili nekome ko je vezan za njihovu cerku zato sto bi time samo produzili emotivnu i svaku drugu vezanost.

Odgovori 30 4
buba

23.05.2018 07:17

Bilo bi im pametnije, da su zabranili vezu sa ozenjenim covekom! Drugo, njihovoj cerki je potrebna pomoc, jer njeno ponasanje je za svaku osudu! To sto je ljubomorna, posesivna, je samo njen problem! Slobu je psihicki unistila, a to dokazuje svaki put kada je zurka, kada histerise, i lomi sve oko sebe! Nije dovoljno da je zaljubljena, njeno pokazivanje ljubavi je patoloski cin! Svi mi volimo, ili smo voleli, ali ovo je bolesno!

Odgovori 33 3