Duško Radonjić tvrdi da je Sloba rekao: LUNA JE ZA SEKS, KIJA ZA CEO ŽIVOT!

Autor:

Zadruga

22.05.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Duško Radonjić napustio je "Zadrugu" odlukom gledalaca mesec dana pred finale. Osim što se u rijalitiju bavio odnosom svoje ćerke i zadrugarke Andrijane Radonjić sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, Duško tvrdi da mu je Sloba Radanović priznao kakva su njegova osećanja prema zakonitoj supruzi Kristini Kockar, kao i rijaliti-devojci Luni Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Duško Radonjić

Naime, Radonjić tvrdi da mu se Sloba poverio nakon smrti Kristininog oca i otkrio mu prava osećanja.

- Sloba i ja nismo bili toliko bliski u rijalitiju, ali je osetio da sa mnom može da porazgovara kao sa roditeljem i da ću ga ja iskreno posavetovati šta je najbolje za njega. Bio je zbunjen zbog emocija, koje nije mogao da kanališe, pomešale su se tu i krivica i ljubav i griža savesti, potpuno je bio ruiniran i tada mi se obratio - započeo je priču Duško i nastavio:

Duško: Da Luna ne bi pravila scene, Sloba ignoriše Kiju, što mu samo otežava šanse da s njom izgladi stvari nakon rijalitija

- Sedeli smo sami, neću zalaziti u detalje gde i kako jer to nije bitno i rekao mi je: " Ne znam više šta da radim. Kristinu sam izneverio, ne verujem da će mi oprostiti, a volim je. To je ljubav za ceo život. S druge strane, povredio sam i Lunu. Draga mi je, ali to je iskreno više bila zabava, prolazna stvar. Da ne zvuči grubo, seks." Ja sam ga saslušao i rekao sam mu da, ako zaista voli Kiju, treba da pokuša da izgladi stvari sa njom, ali ne u "Zadruzi" nego kada izađu odatle, a da se u međuvremenu malo udalji od Lune - prepričao je Duško razgovor sa Slobom i dodao:

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

- On je to i činio narednih nekoliko dana, međutim, ubrzo se ponovo pogubio i ne zna više šta radi. Pokušava da sa Lunom bude u korektnim odnosima do kraja, ali ispada kao da hoće da i dalje bude s njom. Onda, da Luna ne bi pravila scene, ignoriše Kiju, što mu samo otežava šanse da s njom izgladi stvari nakon rijalitija. Zamršeno je sve, tek ćemo da vidimo šta će biti s njima - zaključio je Duško za Rijaliti.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija Kockar i Luna Đogani

U prilog Radonjićevim navodima govori i situacija u Beloj kući proteklih dana. Podsetimo, Sloba i Luna raskinuli su nakon osam i po meseci veze u rijalitiju, a povod raskida bio je to što je Luna ubeđena da Slobodan i dalje voli Kristinu. Sloba i Kija zbližili su se nakon što je Kristina u rijalitiju saznala da joj je preminuo otac, a dodatni raskol između rijaliti-para napravila je Kristinina tvrdnja da ju je Slobodan poljubio i rekao da je voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Maksa

22.05.2018 16:29

Rece covek koji pred cerkom i milionima laze o vezi sa Zoricom. Rece covek koji nijednom sa Slobom nije pricao u cetiri oka. I rece svojim recima svoje zelje i Zoricine konstrukcije. A,Sloba je tih dana Miljani vise puta,Goci,Zutom..decidirano rekao da samo sa Lunom zivot zamislja.

Odgovori 6 26
Marinela

22.05.2018 16:51

Tako je Dusko, Lunjara je samo za sex.

Odgovori 35 3
Maki

22.05.2018 17:36

Tvrdi mister 1%. Besramno laze da produzi trajanje u secanju gledalaca. Posebno je zanimljivo sto ovako priznanje ne javlja se vise ni u Kijin snovima. Bolje neka objasni potrebu da laze za Zoricu, za bivsu zenu, za odnos Andrijane i Djeksona

Odgovori 7 24
Marinela

22.05.2018 20:08

Vrijeđa mi inteligenciju ovaj Maki, Maksa sa svojim lažima, on zna da nije možda držao svijeću Dušku dok je ovaj pričao sa Slobom .Točno je da je Duško pričao sa Slobom ja sam upravo to gledala poslije sahrane Kijinog oca. Zato Maki, Maksa (isti profil) pokrij se po ušima puno ti rastu od laži.

Odgovori 17 3