Novi šou po ugledu na čuvenu porodicu Kardašijan: Sloba, Luna i Kija postaju Radanšijani!

Autor:

Zadruga

22.05.2018

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpopularniji učesnici rijalitija "Zadruga" Slobodan Radanović, njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kockar i Luna Đogani dobiće ponudu koja se ne odbija. Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, produkcija TV Pink uveliko radi na planiranju rijalitija "Radanšijani", koji će biti srpska verzija najgledanijeg američkog rijalitija "Keeping up with Kardashians", a čiji su učesnici planetarne zvezde Kim, Kortni i Kloi Kardašijan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Radanšijani

Naime, kako saznajemo, Sloba, Kija i Luna dobiće ponudu da za pozamašnu sumu novca nakon rijalitija "Zadruga" dozvole da kamere televizije Pink prate njihov život u stopu.

- Tim produkcije Pink došao je na ideju da se napravi šou koji će imati potpuno isti princip kao legendarni Kardašijani. Za aktere su izabrali ljubavni trougao Sloba, Luna i Kija jer će oni javnost intrigirati i nakon "Zadruge" s obzirom na to da su njihovi odnosi i dalje nerešeni i mistični. Svakom od njih će biti dodeljeni kamermani i kompletna produkcijska ekipa, koja će ih pratiti 24 sata - šta rade, s kim komuniciraju i, ono što je najbitnije, šta se dešava u njihovom odnosu - rekao je izvor blizak produkciji.

- Ostalo je da se sa svakim ponaosob dogovore detalji, uslovi i, naravno, ko će sve od članova porodica Radanović, Đogani i Kockar pristati da bude deo rijalitija. Tu će doći do brojnih zapleta kako ljubavnih tako i onih porodičnih. Gledaoci će moći da vide kako Anabela i Gagi savetuju Lunu u spoljnom svetu, da li će se Sloba i Kija razvoditi po izlasku iz rijalitija ili će rešavati bračne nesuglasice. Takođe, narod sigurno zanima šta će Slobini roditelji Draginja i Dušan uraditi ukoliko Sloba na kraju dovede Kristinu kući i kako će Kiju savetovati majka Nadica - objašnjava izvor i dodaje:

- U životima Lune, Slobe i Kije odvijaće se mnogo toga. Od rešavanja ljubavnog statusa, letovanja, podele imovine i potencijalne nagrade, ukoliko je neko od bračnih partnera osvoji, tako da je gledaocima zagarantovan šou.

Podsećamo, Sloba Radanović prevario je suprugu Kristinu Kockar u rijalitiju "Zadruga" nakon sedam dana sa Lunom Đogani. Kija je ušla u rijaliti kako bi raščistila sve sa svojim mužem, međutim, mesec dana pred finale oni su se zbližili, a Slobina rijaliti-devojka Luna Đogani je van sebe zbog toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Če

22.05.2018 21:29

Samo bih Kiju želeo da gledam i dalje,nadam se da će je Pink angažovati,rođena je za javnu scenu.

Odgovori 10 3
Cica

22.05.2018 23:59

Ja ne bih mogla gledati ni dana vise Lunu a da ne pricam jos i njenu familiju ,koja bi se uslepala. Ne hvala. Bez Djogaja, da.

ve

23.05.2018 00:37

Al bi se Djogajevi radovali...pun pogodak za sve njih. Kija ne verujem da bi pristala.