Kija: Sloba ne sme zbog roditelja da se pomiri sa mnom!

Autor:

Zadruga

27.04.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar ubeđena je da je njen još uvek zakoniti suprug Sloba Radanović i dalje voli, ali da ne sme da se pomiri s njom zbog roditelja.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Kija Kockar

Stjuardesi je tokom jučerašnjeg dana bilo toliko loše posle svađe s pevačem da je zbog njenog narušenog zdravstvenog stanja reagovala produkcija, koja ju je odvela iz "Zadruge" da bi joj bila ukazana pomoć lekara.

Ona u njegovim očima vidi da bi se on njoj vratio, ali ne može zbog roditelja i svega što se desilo

Kristina se vratila u rijaliti tek uveče, ali je odmah legla u krevet da se odmori, a prva ju je posetila Zorica Marković, koja ju je pitala kako se oseća i da li joj nešto treba. Ona je samo odmahivala glavom, ne želeći da razgovara.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

Jedini koji je uspeo da joj priđe i od nje sazna šta se dešavalo dok je bila odsutna bio je novinar Milan Milošević. Oni su razgovarali neko vreme, a on je za stolom ispričao šta mu je Kija rekla kada se vratila u "Zadrugu", gde je bila i šta je radila.

- Bila je tamo jako dugo. Prvo su joj dali infuziju. Kija razgovarala i sa psihijatrom. Ona kaže da joj je od sada sve jasno i ona će progovoriti o svemu. Priznaće da je neke stvari vezano za Slobu iznela u afektu, psihijatar joj je rekao da govori istinu i da bude iskrena. Ona u njegovim očima vidi da bi se on njoj vratio, ali ne može zbog roditelja i svega što se desilo - rekao je Milan Milošević za stolom pred svim zadrugarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragi TOmić

28.04.2018 07:56

Kristina jlupeta j. Sloba je nejželi,ona je jza njegajdaleka prošlost. Manipuliše idlje.Igraprljae igre.Ko nojoj više veruje. Jedinoštoželi to jeglavnunagradu. Dobila je jšut kartu, ine može da se pomiri sa tim,iako ga ne voli, jer smatra d jeona to prv jtrebalada uradi.Ko jeona.Anonika iz provincije. Da nije Slobe i Lune, niko nikada nebi čuo za nju. Koliko jejpevača proganjala, nijejdleko od Miljane.Šta jesverila vn njihove veze?= Nisama ne zna?

Odgovori 1 15
Cica

02.05.2018 20:38

@Dragi TOmić - Mogao bi ponekad i u treznom stanju nesto da, ,izjavis ". Mada si ne bitan , meni samo dosadno. Znas, penzija ... Vremena koliko hoces. Zadruga interesantna. Samo zbog Kristine Kije Kockar ♡ .

Odgovori 12 1