(VIDEO) SLOBA OVIM DOKAZAO DA MU NIJE STALO DO LUNE?!

Autor: alo.rs

Zadruga

22.05.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je zakonita supruga Kristina Kockar priznala svom suprugu Slobodanu Radanoviću da ga još uvek voli, njegova veza sa Lunom Đogani znatno se poljuljala.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Luna Đogani

Pevač je posle svađa i rasprava odlučio da se povuče iz priče ljubavnog trougla i da se posveti malo sebi. 

Đoganijeva danima pokušava da mu se približi, iako je on već rekao da su se u njemu ugasiče sve emocije koje je nekada osećao prema njoj. 

Danas je Luna još jednom pokušala da privuče Radanovićevu pažnju dok se on sunčao na labudu, ali čini se da je njemu bilo potpuno svejedno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mirko

22.05.2018 18:36

"Đoganijeva danima pokušava da mu se približi, iako je on već rekao da su se u njemu ugasiče sve emocije koje je nekada osećao prema njoj"Netačno, soa svakidan pokupava da ponovo bude blizak sa Lunm,medjutim ona je t koja ga ubedjuje da semalo sklone, jer će s tim umanjiti napade zadrugara i drugih.jednostavno ne žele više da budu meta.Ljihova ljubav, niti je prstala niti se ugasila.Sloba konstantno izjavljuje da mu je samo doLune stalo ii da želi da bude sa njom. Da je voli, i cda to govori njegovo srce.Slobi je mnogostalo doLune, pati jer se plaši da je ne izgubi.Ona osća isto,jer je nesigurna u sebe. Oniseludo vole i tkao ostaje. Sloba ne voli Kristinu već Lunu.uverićet se.

Odgovori 8 22
Dejan

22.05.2018 18:49

"Danas je Luna još jednom pokušala da privuče Radanovićevu pažnju dok se on sunčao na labudu, ali čini se da je njemu bilo potpuno svejedno." Ni to nije tačno, dok jeLunaila ju bazenu Sloba je konstanto mazio, potom je pozvao da se i ona njemu ridruži,iako je negodovala ipak j prihvatila.Oni ne žele više da dozvole sebi da se poleiše o njihovomrazgovoru.Ali njegovi doiri , njegov pogled govori više od rči.On je ludo voli,kao i ona njega. To je realnost To je ljubav koju niko poljuljati neće.

Odgovori 2 15