EVO KOLIKO PARA TROŠI ANA SEVIĆ!

Autor: alo.rs

Zabava

23.05.2018

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za razliku od mnogih njenih koleginica, voditeljka i pevačica Ana Sević pokazala je da ne troši basnoslovne sume na modne krpice poput haljina, kompleta i ostalih odevnih kombinacija.

 

Sesir? Tu! Pegice? Tu! More? Tamo ☹️???☀️?♥️? #tb

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on May 7, 2018 at 3:28am PDT

Ipak, dok Ana očigledno više voli da potroši na putovanja na egzotične destinacije, čime se često hvali na društvenim mrežama, činjenica je da će i za dobar par cipela izdvojiti više od prosečne plate u Srbiji. Tako je Ana za cipele sa visokom štiklom izdvojila čak 500 dolara, a da vrede svaku paru, dokazuje to da ih Sevićeva koristi gotovo u svakoj prilici!

 

?❤️??

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on May 14, 2018 at 11:23am PDT

Naime, kako su ovaj mesec obeležili mnogobrojni događaji, Ana Sević se tri puta pojavila u istim, skupocenim sandalama. 

Samo nekoliko dana kasnije, Sevićeva je došla na rođendan i promociju albuma koleginice Katarine Grujić, takođe u istim cipelama. Dok pevačice sa domaće estrade vode računa da ne ponove istu garderobu zbog posla kojim se bave, Sevićeva očigledno ne mari za to, a možda je reč i o udobnosti ovih, već sada već dobro poznatih cipela, kojih Ana ne može da se odrekne.

Inače, stilistkinja Ivana Rabrenović je pre nekoliko dana pohvalila voditeljkin stajling, dok je jedinu zamerku imala upravo na cipele, a pitanje je da li će Ana usvojiti kritiku modnog stručnjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading