(VIDEO) Zorica Marković PRETILA Mini i njenoj majci BATINAMA!

Autor:

Zadruga

23.05.2018

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški i njena majka Ivana posetile su Belu kuću i napravile totalan haos!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

Ono što je bio vrhunac svega jeste polivanje kreveta sredstvom za čišćenje toaleta i kečapom Nemanja Đerića Đeksona i njegove devojke Andrijane Radonjić koji trenutno borave u hotelu ,,Zadruge".

Međutim, Zorica Marković doživela je napad nervnog sloma kada je videla da su njih dve ukrale većinu njenih stvari, kao i hranu koju je čuvala za narednih nekoliko dana, a vrhunac svega bilo je to što su i njen krevet polili sredstvom za čišćenje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

- Pokupili mi sve i bacili mi, mamu im jebem slepačku! Kad izađemo napolje, petorica da ih je*u i da ih tuku! Kizo, brate, kad izađem napolje to ćeš da uradiš! Što neko nije došao glave da im otkine, bre? Da se zahvale Bogu što nisam bila u sobi, verujte mi! - rekla je Zorica.

Ukućani su pokušavali da je uteše, a Miki Đuričić je najbolje razumeo zbog čega je ona toliko besna, pa joj je rekao da ni on nije prošao bolje.

- Ćuti, meni su pare ukrale, nemam više ni za cigare - rekao je Miki.

Takmičarka je vikala na sav glas, a čak im je i pretila zbog svega što su uradile, a kako je izgledalo sve ovo pogledajte u nastavku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

23.05.2018 18:43

Pustili prostitutke da se izivljavaju nad sirotinjom.

Odgovori 10 0
Zoran

23.05.2018 19:19

I trebaju dobiti batine sta su sve uradile.