Meljničenkovi iznajmili ostrvo za 100.000 evra!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša modelsica Sandra Meljničenko i njen suprug Andrej proslavili su juče šesti rođendan ćerke Tare na Azurnoj obali.

 

 

Diva #sandrameljnicenko

A post shared by VladimirSimic1 (@vladimirsimic1) on Jul 6, 2013 at 6:50am PDT

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Meljničenkovi su samo za iznajmljivanje ostrva u blizini Antiba, gde su se 2005. venčali, izdvojili 100.000 evra.

 

- Zakup ostrva košta 100.000 evra, ali Sandra i Andrej nisu žalili pare kako bi njihova naslednica uživala u privatnosti i na najbolji način proslavila rođendan. Oni su na ostrvo pozvali blizu 200 prijatelja, koje su smestili u vile na ostrvu, gde će boraviti nekoliko dana. Pored komfora, ostrvo obezbeđuje maksimalnu privatnost zato što mu je gotovo nemoguće prići, a obalska straža 24 sata brine o bezbednosti gostiju - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Ostrvo je bukvalno raj na zemlji. Pored netaknute prirode, gostima su na raspolaganju jela iz svih krajeva sveta, a mogu da uživaju i u tajlandskoj masaži. Specijalno za decu napravljni su akvapark i igraonica u okviru koje rade animatori koji se brinu o klincima. Za ovu priliku Sandra je unajmila animatore iz Diznilenda, koji su samo zbog Tarinog rođendana doputovali na Azurnu obalu kako bi ulepšali njen dan - završava priču izvor.

Sandra i Andrej su napravili žurku od 200.000e jer su za smeštaj gostiju, animatore iz Diznilenda i ostale usluge dali dodatnih 100.000e

Kako dalje saznajemo, smeštaj za goste, kao i sve usluge, plaćaju se dodatno, tako da je Meljničenkove ovo slavlje koštalo blizu 200.000 evra. Ovoj gala proslavi prisustvovali su i najbliži članovi Sandrine porodice majka i brat, a ovog puta izostala je njena najbolja prijateljica Nina Badrić.

 

Beautiful #aleksandramelnichenko

A post shared by VladimirSimic1 (@vladimirsimic1) on May 27, 2017 at 1:11pm PDT

 

Kako bismo saznali detalje vezane za ovaj događaj, pozvali smo Sandrinu majku Vanju Nikolić, ali se do zaključenja broja nije javljala na telefon poznat redakciji.

Podsećanja radi, Sandra i Andrej Meljničenko imaju dvoje dece, pored ćerke Tare i jednogodišnjeg sina Adrijana, kog su dobili u aprilu prošle godine. Tim povodom Andrej je Sandri poklonio avion. Inače, Andrejevo bogatstvo procenjuje se na 15,5 milijardi dolara, čime zauzima 137. mesto na Forbsovoj listi najmoćnijih ljudi na svetu. Zvanično je 12. najbogatiji Rus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading