Toma kupio prsten za Minu, ona ga odbila!

Autor:

Zadruga

29.05.2018

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Tomislav Toma Panić u rijalitiju "Zadruga" je ušao u emotivnu vezu sa starletom Minom Vrbaški, međutim, nakon što je napustio popularni šou, ona je pokušala da obnovi vezu sa bivšim dečkom Nemanjom Đerićem Đeksonom tvrdeći da ga još uvek voli bez obzira na sve.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tomislav Panić i Mina Vrbaški

Kako je nedavno i sama napustila "Zadrugu", Mina je otišla u svoje rodno mesto Inđiju, a kako dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva, Toma joj je došao u posetu sa namerom da je zaprosi.

Jasno mu je stavila do znanja da ne želi nikakvu veridbu i da je velika greška što je bilo šta pokušao, tvrdi izvor

- Tomislav zna da je Mina i dalje zaljubljena u Đeksona, ali je i te kako siguran da su emocije koje je imala prema njemu iskrene i da još uvek postoje. On je ubeđen da ona i dalje oseća nešto prema njemu, pa ne želi da okoliša i čeka da se to ugasi, te je rešio brzo da reaguje. Kupio je prelep verenički prsten i bez najave otišao u porodični dom starlete u nameri da je zaprosi. Njena majka Ivana ostala je zatečena nakon što joj je maneken objasnio kojim povodom je došao u posetu i nije skidala osmeh sa lica. On je prvo pozvao Ivanu Vrbaški kako bi joj pokazao skupoceni prsten koji je pripremio za njenu ćerku, a njena sreća nije imala kraja - priča naš dobro obavešten izvor i nastavlja:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški

- Toma je iznenadio Minu svojim dolaskom, a nakon kraće priče saopštio joj je da želi da je zaprosi. Ona je bila potpuno nespremna i prvo je pomislila da je on pokušao da se našali sa njom, međutim, shvatila je da su njegove namere ozbiljne. Odmah se uozbiljila i jasno mu je stavila do znanja da ne želi nikakvu veridbu i da je velika greška što je uopšte dolazio da bilo šta pokušava. Toma je uvideo da je Mina čvrsto odlučila da ga odbije, pa je to saopštio njenoj majci, koja se, takođe, razočarala. Sa njim je došao i bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš, koji se odmah osamio sa Minom kako bi pokušao da je natera da promeni mišljenje. Mina nikako nije popuštala. Rekla mu je da ima još puno stvari koje sama sa sobom treba da raščisti, a između ostalog želi još jednom da proba da se pomiri sa Đeksonom nakon završetka rijalitija. Objasnila je i da ne želi da se vezuje za Tomu na takav način, i da je bolje da mu iskreno kaže šta misli i da mu ne daje lažnu nadu. Kasnije mu je i lično to saopštila, a Panić je rešio da joj da još malo prostora kako bi o svemu dobro razmislila - završava naš izvor.

Tomislav: Ništa od veridbe, nema više prstena. Ako je sretnem negde na ulici, pozdraviću se i to je to

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tomislav Panić

U prilog ovim navodima govori i snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama, a na kojem se vidi da Toma pokazuje verenički prsten Mininoj mami Ivani Vrbaški. Na snimku su oboje veseli i nasmejani, te pretpostavljamo da je snimak nastao pre nego što se Toma susreo sa Minom.

Kontaktirali smo sa Tomom kako bismo proverili šta se odigralo te večeri, a on je rekao:

- Ništa od veridbe, nema više prstena. Blokirali smo jedno drugo na Instagramu i ne komuniciramo. Ako je sretnem negde na ulici, pozdraviću se i to je to. Ne želim više ništa da imam sa njom - poručio je Panić za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading