Nadeždina majka: Miki je ološ, iskoristio je moju ćerku i šutnuo!

Autor:

Zadruga

29.05.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić i Miki Ðuričić su započeli romansu u rijalitiju "Zadruga", a nakon brojnih turbulencija, svađa, pa i nasilja sa Mikijeve strane, Đuričić je samoinicijativno napustio rijaliti.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Slavica Biljić

Njihova veza privukla je pažnju gledalaca, a Nadeždina majka Slavica Biljić ekskluzivno za Rijaliti otkrila je šta misli o ćerkinom izabraniku. Slavica je naglasila da neće dozvoliti Mikiju da se poigrava s njenom mezimicom, kao i da nakon što je čula Mikijevo mišljenje o Nadeždi neće nikada odobriti tu vezu.

Naime, Miki je izjavio da nikada nije planirao sa Nadicom nešto ozbiljno, te je rekao da je ona devojka koja radije bira čoveka koji je, po Mikijevim rečima, samo je*e. Takođe, Đuričić tvrdi da će joj nakon rijalitija samo reći: "Hvala, doviđenja i prijatno" kad je sretne, što je pogodilo Nadeždinu majku.

Biljićka: Moja Nada nije krpa. Neće pčelar da briše pod s njom! Proći će kroz šake mog supruga

- Nadežda je sa Mikijem bila obazriva, ipak se već jednom opekla u vanbračnoj zajednici. Posmatrali smo mi sve, pratili dešavanja i nećemo dozvoliti da bilo ko briše pod sa našom ćerkom, pa ni pčelar! Videćemo šta će biti kada Nada izađe iz rijalitija i kada čuje šta je o njoj rekao. U rijalitiju ju je poštovao, ne znam šta mu je ovo trebalo, da tako pljune na nju. Stvarno je ispao ološ, iskoristio mi je i šutnuo ćerku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić i Nadežda Biljić
  • Kako ćete se postaviti prema Mikiju ako se ipak pomiri sa Nadicom nakon rijalitija?

- Miki će proći kroz šake mog supruga, moraće dobro da se spremi i trebaće mu debeli živci kada izađe. U šah klubu su svi gledali pošto je moj suprug njihov član i poručili su mu da ga čekaju u Valjevu, tako da ga čeka ludilo ukoliko se usudi. Miki će morati na popravni kod mog supruga, ali pre svega kod Nadice. Mi stojimo iza nje, ulažemo u nju i želimo joj samo najbolje. Videćemo šta će biti kada izađu iz rijalitija, tada će se pokazati pravo stanje.

  • Miki je poznat kao dobar taktičar. Da li verujete da su njegove emocije prema vašoj ćerki ikada bile iskrene?

- Miki je jako duhovit, mislim da mu se Nada dopala. Preterivali su sa tim što se nisu odvajali, ali dobro, razumem ih, to je ipak zatvoren prostor, upućeni su jedno na drugo. Dobar su mi par bili, lepo se dopunjivali, nije mi delovalo kao taktika, ali neka njemu na dušu ide.

  • Mnogi smatraju da su Miki i Nada namerno vodili ljubav pred kamerama.

- Njih dvoje su bili jako naivni, nisu ciljano vodili ljubav ispred kamera, da bi se to videlo. Za razliku od drugih ukućana koji su se pokrivali, oni su to uradili spontano. Vidi se na snimku da ih je obuzela emocija i da nema taktike.

Podsetimo, Nadica i Miki otpočeli su svoju romansu tako što su pred budnim okom kamera imali seksualni odnos u štali. Nakon toga, nekoliko dana su krili svoj odnos, međutim, kada se po Beloj kući pročulo da su u vezi, oni su to potvrdili. Od tog trenutka bili su nerazdvojni, a čak su se i verili u rijalitiju kako bi Miki dobio koš da igra košarku. Problemi su nastali pri prvoj svađi zbog Miljane Kulić. Tada je Miki gurnuo Nadeždu i lupao sebe kamenjem u glavu, a pri sledećoj svađi pretio je da će preseći sebi vene. Nakon treće svađe, kobne za njegovo učešće, Miki je samoinicijatvno napustio rijaliti svega nekoliko dana pred kraj i diskvalifikovan je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading