Saša: Andreana, ti si kontejnerka! Andreana: Drugarica Seka ti je bila svinja!

Autor: G. D - D. J.

Zabava

30.05.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni kreator Saša Vidić, poznat po britkom jeziku, opleo je po "Grandovoj" pevačici Andreani Čekić, koju je nazvao kontejnerkom kojoj očigledno fali marketing, pa je, kako on tvrdi, odlučila da ga dobije preko njega.

RepublikaFoto: ST/A. IVANOVIĆ
Saša Vidić

Naime, kreatora je izrevoltiralo to što je folkerka u emisiji "Glamur" izjavila da se družila sa njim dok se još takmičila u "Zvezdama Granda" i da je u to vreme pred njom svoju veliku prijateljicu Seku Aleksić nazivao debelom svinjom.

Čekićka: Govorio mi je: "Daću ti ovu haljinu jer ona svinja nije mogla da uđe u nju". Ja ga pitam koja svinja, kaže - Seka

- Kako sada Seku hvali, a Daru kudi, tako je Seku nazivao pogrdnim imenima dok je sa mnom sarađivao. Čak je rekao: "Evo, dušo, daću ti ovu zelenu haljinu jer ona svinja nije mogla da uđe u nju". Ja ga pitam koja svinja, kaže - Seka. Tada sam ja počinjala. Meni je sve to bilo strašno i čudno. Nije mi bilo prijatno, imala sam transfer blama - otkrila je Čekićka u emisiji "Glamur", dok Vidić tvrdi da je sve izmislila.

 Vidić: Andreana je neobrazovana i polupismena, baš je kao vrana, sva je izoperisana, više liči na trandžu nego na ženu

- To što je Andreana rekla nije istina, očigledno dotičnoj treba neka reklama, pa je počela da izmišlja. Ja za Seku nikada ništa ružno nisam rekao. Ko je ona da priča o meni, izgleda kao kontejnerka, sa onom crnom kosom baš je kao vrana, sva je izoperisana i više liči na trandžu nego na ženu. Na početku takmičenja "Zvezde Granda" molila me je da joj pomognem. Sarađivali smo dva, tri puta. Ona je mene tražila, ali dok je platila haljinu, šminku i frizuru, ostala je bez novca i nije imala da me plati. Htela je neki Holivud, ali ne može to tek tako. Nikada se u životu ne bih družio sa njom, ona je neobrazovana, polupismena, a ja nemam takve prijatelje. Ne može ona nikad da se druži sa mnom, ja moje prijatelje filtriram - zaključio je Vidić, tvrdeći da će tužiti pevačicu zbog navodnih laži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading