I FUDBALER DOBIO CRVENI: Katarina Grujić opet slobodna?!

Autor:

Zabava

30.05.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom gostovanja atraktivne Katarine Grujić u emisiji "Gossapp" na "pockettv" aplikaciji kod voditeljke Marije Lazić, za pevačicu su stigla brojna pitanja iz svih krajeva sveta, pa čak i iz daleke Koreje. Međutim, osim brojnih pohvala bilo je i nekoliko krajnje provokativnih pitanja a jedno od njih je navodno napisao i njen bivši dečko Nemanja Buha!

Foto: printscreen/instagram
U emisiji joj se javio bivši... Kaća Grujić

Naime, korisnik koji se registrovao pod nadimkom "Nemanja Buha" pitao je kako joj je bilo u vezi sa njim i čega se seća. Katarina je bila šokirana i zatečena, a zatim se našalila da nije menjala broj telefona i da sve što ga interesuje može pitati direktno, a ne u emisiji. Takođe je istakla da ne veruje da je to zaista on, ali da svaki njen bivši decko odlično zna sta je tokom veze sa njom bilo lepo ili pak ružno. Na pitanje fanova kada je imala prvog dečka, bez pardona je otkrila da se prvi put poljubila u sedmom razredu osnovne skole, da je bila veoma stidljiva i tom prilikom apelovala na mlade generacije da ne žure sa odrastanjem i da uživaju u detinjstvu.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes
I fudbaler postao bivši...? Ognjen Vranješ

Voditeljka je pročitala zahtev jednog fana da se pevačica fotogrfaiše u dresu Ognjena Vranješa, fudbalera sa kojim je pevacica nedavno otpočela romansu, međutim sudeci po njenom odgovoru ista je vec okončana! 

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
A do skoro su se ljubili u javnosti... Kaća i Ognjen

-"Dres? Kakav dres? Nemam pojma o čemu govorite, niti na šta se odnosi ovo pitanje" - kao iz topa je izgovorila, što implicira da je Grujićeva ponovo slobodna!

Šta je jos otkrila o svojoj intimi, tetovažama kojima su joj momci dokazivali ljubav, vezama za jednu noć i seksu iz strasti pogledajte u linku ispod:

https://pocketapp.tv/video/80

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading